A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Оголошення

‼ПОПЕРЕДЖЕННЯ‼

Про небезпечне метеорологічне явище І рівня небезпечності (НМЯ І)  по Донецькій області     Вночі 10 лютого на півночі Донецької області очікується ожеледь, складні відкладення, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, сніговий накат. Збережеться до кінця дня 10 лютого. (І рівень небезпечності, колір жовтий).

19:28:54 09.02.2024

Впливайте на процес відбудови: опитування

      Успішна та ефективна відбудова України залежить від рівня залучення кожного громадянина! Щоб зробити процес відбудови максимально прозорим, ефективним та демократичним розробляється модуль електронної демократії (eDem) який буде інтегровано в екосистему підзвітного управління відновленням – DREAM. Це забезпечить активну участь громадськості у відновленні нашої країни, сприятиме зменшенню ризиків нецільового використання коштів та збільшить рівень довіри до відбудови.

14:48:02 07.02.2024

До уваги!!!

    З метою забезпечення продовольчої безпеки в Україні та покращення доступу до якісних та безпечних молочних продуктів на запит Мінанрополітики у взаємодії з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Держпродспоживслужбою за координації з Посольством Швейцарії в Україні надається гуманітарна допомога виробникам молока у найбільш постраждалих областях.

08:26:25 07.02.2024

Опитування представників бізнесу

В рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.

11:40:15 01.02.2024

Чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

25 січня 2024 року відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Іллінівській сільській військовій адміністрації. В ході засідання обговорювались питання організації водопостачання в населених пунктах громади, евакуації цивільного населення, активні програми сприяння зайнятості. Присутні на засідання обговорили та затвердили план роботи Центру на 2024 рік.

13:40:01 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь