A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ПАТРІОТИЧНІ ЗАХОДИ В ДНЗ №31 «БІЛОСНІЖКА»

Дата: 13.10.2017 07:51
Кількість переглядів: 976

14 жовтня вся Україна  відзначатиме  свято  День  захисника України та Покрови  Пресвятої Богородиці, тому  упродовж  10-12 жовтня в дошкільному закладі №31 «Білосніжка» с. Іллінівка відбулись заходи, присвячені цим святам.

У старшій групі  до Дня захисника України була проведена гра «Про визначні місця України». Діти користуючись фотоілюстраціями з визначними місцями України, зібрали наступні пазли: «Софійський собор», «Києво- Печерська лавра», «Золоті ворота», «Кам'янець-Подільська фортеця» та ін.  Вихованці з задоволенням розповідали про місцезнаходження визначних місць, історію та легенди про них. Вони продемонстрували знання та зацікавленість історією України.

            Граючи в гру «Прапори. Столиці. Країни» діти продемонстрували знання з історії європейських країн, їх столиць та прапорів. Вони поглибили знання  про Європу,  довели, що Україна є частинкою європейської цивілізації. Ця гра виховала повагу до сусідніх європейських держав, заохотила дітей до вивчення історії, культури та традицій європейських держав.

            У грі «Склади віночок» діти продемонстрували знання про віночок – український оберег, розкрили значення в ньому кожної квітки. Така гра  виховує  почуття національної гордості, інтерес до національних оберегів. Діти дізналися про властивості квітів і трав, які з любов'ю вплітали до вінка. Вони розповіли, про їх символічне значення та властивості.

Вихованці середнього та старшого  дошкільного віку  вивчали вірші, пісні про Батьківщину, її захисників. Були проведені бесіди з дошкільниками: «Україна – моя Батьківщина», « Свято Покрови» , «Хто такі козаки?», під час яких вихователі пригадали історію свята. Діти разом з батьками  намалювали  яскраві  малюнки,  присвячені святам.

Дошкільнята з  особливим інтересом  прийняли участь у низці заходів  і отримали радісні почуття від свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь