A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Створили інтерактивну мапу відновлення та розвитку Донецької області

Дата: 20.10.2017 13:36
Кількість переглядів: 969

Створили інтерактивну мапу відновлення та розвитку Донецької області, повідомляє голова Донецької ОДА Павло Жебрівській на своїй сторінці в мережі фейсбук. "Унікальна річ. У ній систематизована та унаочнена уся інформація по об’єктах, на яких проведені або проводяться відновлювальні роботи, крім того, зазначені проекти, які потребують реалізації (по кожному з них – окрема інформація, зокрема, щодо наявності-відсутності ПКД тощо).

Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин ДонОДА провів колосальну роботу зі збору та систематизації інформації по 14 містах, 12 районах, 6 ОТГ, 15 структурним підрозділам ОДА. Внесено відомості по 7771 проектам на загальну суму 243,6 млрд гривень! 
Мапа вже доступна для широкого кола користувачів: вона, безумовно, буде цікава як потенційним інвесторам, так і громадськості: там можна чітко відстежити потреби громад у розвитку та відбудові інфраструктури; історію та джерела фінансування завершених проектів; зрештою, побачити масштаб та перспективу оновлення української Донеччини, яку ми розпочали. 
Інформація, зазначена на мапі, постійно змінюється, додається та оновлюється – у відповідності до процесу реалізації робіт.
Протестувати та оцінити її можна за цим посиланням: http://cba.org.ua/mapd/

Це далеко не остання інтерактивна мапа, яку розробляє ДонОДА. У найближчій перспективі плануємо таким чином систематизувати інформацію по наявній в області землі (із зазначенням призначення та форми власності кожної ділянки), створити економічну мапу Донеччини тощо. 
Сподіваємося, що систематизація та відкритість даних сприятиме як притоку інвестицій в область, так і активізації місцевих підприємців." - пише Павло Іванови Жебрівський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь