A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Звітуємо про наші фестивалі

Дата: 02.07.2018 15:30
Кількість переглядів: 788


Минулого тижня на території нашої  ОТГ відбулися два фестивалі. Про них розповів  голова громади Володимир Олександрович Маринич:
- У нас в громаді вміють не тільки плідно працювати, а й змістовно відпочивати. Про це, наприклад, свідчить кількість гостей наших фестивалів, які відвідали їх на минулих вихідних. В Яблунівці присутніх було близько 500 осіб, а Нову Полтавку відвідали 400 громадян. До речі, вдалася на славу пінна вечірка. На ній танцювали всі - і старі, й малі. День Молоді відзначило по-молодіжному. А у Яблунівці із притаманною їй гостинністю офіційно відзначили День Конституції. І, дійсно, ці вихідні були емоційно насиченими. Підготовка до гулянь була проведена колосальна, адже вона включала в себе не тільки репетиції, а й суттєвий шмат праці з прибиранням території!
Наш фестиваль естрадної пісні «Яблучний передзвін», присвячений Дню Конституції України, зібрав близько 500 осіб, що говорить про масштабність заходу.
У програмі були: виступи народних колективів та солістів, частування галушками і компотом, дитячі розваги, і, звичайно, діскотанци під відкритим небом, а також ще багато чого цікавого.

У Новій Полтавці відбувся турнір з міні-футболу серед аматорських команд. У ньому взяли участь команди сіл Нова Полтавка, Степанівка, Тарасівка, Полтавка, Зоря. Кращою стала збірна Нової Полтавки. Другу позицію зайняли представники Степанівки, третю - Тарасівки.
 
Також в даному населеному пункті пройшов і сеанс одночасної гри з шахів серед молоді. За активну участь в змаганнях грамотою нагороджено Олега Єлізарова.
Для дітей була організована дитяча площадка з атракціонами, аквагримом і солодощами. Після турніру всіх пригостили смачною кашею і пловом, які приготували військові.
 
Далі відбувся святковий концерт за участю колективів та виконавців художньої самодіяльності сіл Довга Балка, Іллінівка і Нова Полтавка. Завершилося свято дискотекою і пінної вечіркою. Жителям громади свято дуже сподобалось. На пінну вечірку прийшли також і корінні жителі села поважного віку, щоб мати уявлення про захід.

Ми дуже вдячні всім, хто прийшов до нас в гості, хто брав участь у приготуваннях і тим, хто допомагав організовувати свято. Спасибі всім і запрошуємо в гості наступного разу.
 

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь