A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

УВАГА! З 18 КВІТНЯ 2023 РОКУ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ! Триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини. Через активні бойові дії потрібно, щоб якомога більше людей покинули область вже зараз, виїхавши у безпечніші регіони України. Бо зараз найважливіше - зберегти життя! Відповідно до рішення Урядового Координаційного штабу з 18 квітня 2023 року обов’язкову евакуацію буде перенаправлено з Черкаської до Житомирської області. Евакуація до Житомирської області здійснюватиметься спеціальним поїздом, 1 раз на 4 дні по парним дням. Нагадаємо, щоб безкоштовно виїхати до безпечного регіону та врятувати свою родину від постійних обстрілів, необхідно: — залишити заявку за телефоном 0988903318 або 0662856290, - для евакуації тяжко хворих і осіб з інвалідністю просимо телефонувати за номерами: 0997104872, - 0993115336, - 0993115314, - 0961086048, - 0961085224. Дістатися до місця збору, звідки буде безкоштовний підвіз до евакуаційного поїзду у Покровську; — оселитися у Житомирській області - це безкоштовно. Влада надає такі соціальні гарантії: • безкоштовне житло у закладах комунальної власності (визначених місцями компактного проживання) Житомирської області; • щомісячна виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам; • гуманітарна допомога; • психологічна допомога; • медична допомога тощо; Евакуація — це складно, але необхідно! Евакуація рятує життя!

11:10 12.04.2023

Державна служба України з питань праці і Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин. Триває інформаційна компанія про переваги легальної зайнятості

В умовах війни держава всі свої можливості спрямовує на забезпечення обороноздатності країни, боєздатності Збройних сил України та соціальний захист наших громадян. Для успіху необхідна підтримка кожного громадянина, консолідація суспільства. «З турботою про себе і кожного» - це вже не просто гасло окремого пілотного проекту, а у прямому розумінні є умовою збереження життя під час війни. Не дотримання трудових прав працівників, нелегальна зайнятість, зловживання з невиплатою заробітної плати та примусова праця, до якої вдаються недобросовісні роботодавці є недопустимими. Державна служба України з питань праці та Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин роботодавців з працівниками, сплати податків та єдиного внеску.

12:38 11.04.2023

Як вберегтись від захворювань, що передаються водним шляхом

        Краматорське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області попереджає, що через підтоплення помешкань, сільськогосподарських угідь, джерел водопостачання та криниць виникає ризик розповсюдження гострих кишкових захворювань. Як запобігти небезпеці:

11:16 07.04.2023

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СІЛ ТА СЕЛИЩ РОЗТАШОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ІЛЛІНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Згідно до частини 1 статті 19 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»,   в умовах воєнного стану забороняються проведення  масових зібрань та акцій.

11:04 05.04.2023

Про проведення опитування

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва» та експорту разом з Національним проєктом Дія.Бізнес, Центром розвитку інновацій та Advanter Group в межах Ініціативи для відновлення економіки України та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Державною регуляторною службою України за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, проводить дослідження стану та потреб бізнесу.

10:57 04.04.2023

ПРОФІЛАКТИКА ВИСОКОПАТОГЕННОГО ГРИПУ ПТИЦІ!

 Україна розташована на перетині кількох міграційних шляхів перелітних птахів, тому під час весняної міграції та в роки аномально теплих зим завжди існує серйозна загроза, щодо занесення і розповсюдження на території Донецької області, у тому числі Краматорського району, однієї найнебезпечніших інфекцій – грипу птиці. Вплив хвороби на птахівництво призводить до суттєвих економічних збитків (знищення поголів’я птиці, накладення карантинних та інших обмежувальних заходів, заборона торгівлі, додаткові ветеринарно-санітарні заходи). З метою профілактики захворювання Краматорське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області нагадує.

09:32 30.03.2023

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

У зв’язку із перебуванням у зоні активних бойових дій нагадуємо про необхідність евакуації до безпечних місць проживання. Звертаємо особливу увагу, що на території проживають сім’ї ,що мають дітей, для яких евакуація є обов’язковою. За інформацією звертатися до старост сіл та селищ.  Для жителів  с. Іллінівка  контактний номер телефону 0506831547.

15:20 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь