A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар для малих та середніх агровиробників Донецької області

Всеукраїнська асоціація громад на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері, що стало надзвичайно актуальним у зв’язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проекту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, яка впроваджується в рамках «Програми USAID» з аграрного та сільського розвитку.

20:56 13.10.2021

7. Відомості, що відображаються в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

15:17 12.10.2021

3. З 1 вересня 2021 року розпочато одноразове (спеціальне) добровільне декларування

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

15:16 12.10.2021

Е-лікарняні можуть переривати один одного за правилами скорочення

Упродовж перехідного періоду, який тривав до кінця вересня, механізм створення і роботи з електронними лікарняними постійно доопрацьовувався. Тепер система враховує безліч нюансів і окремих випадків. Зокрема, коли одній застрахованій особі створюються різні медичні висновки, періоди непрацездатності в яких перетинаються.

14:43 12.10.2021

ПРО НЕДОПУЩЕННЯ ЖОРСТОКОГО ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ

Гу­ман­не став­лення до тва­рин — це важ­ли­вий мар­кер ци­ві­лі­зо­ва­но­го і без­печно­го сус­піль­ства. Чис­ленні дос­ліджен­ня до­во­дять вза­ємозв’язок між зну­щан­ня­ми з тва­рин і на­силь­ством над людь­ми. Той, хто жор­сто­кий з со­ба­кою, у будь­-який мо­мент мо­же пе­ре­нес­ти аг­ре­сію на ді­тей, ро­ди­чів та на­віть нез­найомих лю­дей. На жаль, но­ви­ни про мор­ду­ван­ня тва­рин в Ук­ра­їні не є рід­кістю. Че­рез не­дос­ко­на­ле за­ко­но­давс­тво біль­шість ви­пад­ків жор­сто­ко­го по­вод­ження за­ли­ша­ють­ся не­по­ка­ра­ни­ми.

11:47 11.10.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування місцевого рівня «Програма економічного і соціального розвитку Іллінівської сільської територіальної громади на 2022 р

            На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Іллінівська сільська рада оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування місцевого рівня «Програма економічного і соціального розвитку Іллінівської сільської територіальної громади на 2022 рік».

15:29 06.10.2021

Відповіді на поширені запитання щодо е-лікарняних

Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.

09:32 28.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь