A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Програма TrainTheTrainers

Програма TrainTheTrainers

Останній випуск #5 в рамках першого навчального року програми! Понад 50 учасників програми впродовж пів року готували для Вас цікаві матеріали та кейс-стаді за результатами навчання за програмою, доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

15:32 31.03.2021

До уваги суб’єктів господарювання !

До уваги суб’єктів господарювання !

На виконання рішення виконкому Іллінівської сільської ради від 25.03.2021 № 54 «Про організацію робіт щодо підготовки населених пунктів Іллінівської сільської територіальної громади до весняно-літнього періоду 2021 року»  та з метою забезпечення необхідних умов життєдіяльності мешканців Іллінівська сільська рада звертається з проханням до  всіх суб’єктів господарювання прийняти участь в акції з благоустрою населених пунктів громади «За чисте довкілля» з 29 березня по 16 травня 2021 року. 

08:24 29.03.2021

Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ.VIІI

Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ.VIІI

З нагоди початку проекту Українського фонд соціальних інвестицій, що діє на підставі постанови Кабінету Міністрів України № 740 від 28.04.2000  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ.VIІI»  05 березня 2021  року в Іллінівці було проведено форум, у якому взяли участь мешканці, представники виконавчої влади та медицини громади . Проект зорієнтований на посилення спроможностей закладів первинної і вторинної медичної допомоги протидіяти COVID-19 та наслідкам пандемії шляхом енергоефективного оновлення приміщень, постачання медичного обладнання та проведення навчальних заходів для медперсоналу та керівників закладів.

08:15 29.03.2021

ДЛЯ ГРОМАДЯН З ПОРУШЕННЯМ СЛУХУ

ДЛЯ ГРОМАДЯН З ПОРУШЕННЯМ СЛУХУ

ДЛЯ ГРОМАДЯН З ПОРУШЕННЯМ СЛУХУ ЗАБЕЗПЕЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ ЗВЕРНУТИСЯ НА «ГАРЯЧУ ЛІНІЮ» 1539 З ДОПОМОГОЮ ПОСЛУГИ СУРДОПЕРЕКЛАДАЧА Для громадян з порушенням слуху забезпечена можливість звернутися на «гарячу лінію» 1539 з допомогою послуги сурдоперекладача. Це офіційний канал зв'язку для консультування осіб з інвалідністю. Для оформлення звернення на жестовій мові перейдіть за посиланням https://www.msp.gov.ua/content/1539-pochuy-mene.html [1] та натисніть на перекреслене вушко в правому нижньому кутку екрана.

15:14 24.03.2021

Протягом лютого 2021 року управління Фонду в Донецькій області прийняло на оплату листки непрацездатності на суму 84,5 млн грн

Протягом лютого 2021 року управління Фонду в Донецькій області прийняло на оплату листки непрацездатності на суму 84,5 млн грн

До управління Фонду в Донецькій області упродовж лютого страхувальниками було надано заяви-розрахунки для оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності, включаючи COVID-19, самоізоляцію та догляд за хворим, на загальну суму 84,5 млн грн, що на 20,1 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

09:20 23.03.2021

« Остерігайтесь фальсифікату.  До уваги аграріїв ».

« Остерігайтесь фальсифікату. До уваги аграріїв ».

На початкувесняно - польовихробіттрадиційнопостаєпитання, де купитиоригінальнізасобизахистурослин.Ринокцихтоварівдосить широкий.  Продукціякористуєтьсявисоким попитом, тому одночаснопроцвітаєторгівляпідробками і неякісними препаратами. За останнідекількароківпідробки в галузіЗЗР стали глобальною проблемою для сільськогосподарськоїпромисловості. Сучасне сільське господарство неможливо уявити без використання засобів захисту рослин. Застосування їх допомагає фермерам збільшити врожайність рослин та задовільнити глобальний попит на продукцію агропромислового комплексу, а також підвищити рівень життя людей. Засоби захисту рослин мають відповідати одночасно низці критеріїв: препарат має бути ефективним, безпечним для довкілля та здоров’я людей, бути доступним за ціною для сільгоспвиробників, його зберігання не повинно потребувати надто особливих умов, а застосування призводити до швидкого розвитку резистентності  до нього у цільових організмів (бур’янів, хвороб, шкідників). Вже декілька років в Україні проводиться кампанія, яку проводить Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка інформує та застерігає населення від застосування фальсифікованих та нелегальних засобів захисту рослин. Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області повідомляє керівників сільськогосподарських підприємств усіх форм власності та власників присадибних, дачних ділянок, що з року в рік з початком весняно- польових робіт збільшується попит на пестициди, тому починає процвітати « чорний ринок пестицидів». За інформацією експертів галузі ринок фальсифікату ЗЗР на території України становить від 20 до 30%, а в роздрібній торгівлі- сягає 80-90%.Під назвами відомих препаратів продають невідомі хімічні сполуки. Токсичні домішки невивчених препаратів потрапляють у довкілля, накопичуються у поверхневих та підземних водах і на довгі роки залишаються у ґрунті, впливаючи на майбутні врожаї. На жаль, багато споживачів, спокусившись на низькі ціни, купують сумнівні препарати невідомої якості.

12:51 22.03.2021

ОНЛАЙН - ТРЕНІНГИ З ПИТАНЬ ПТАХІВНИЦТВА

ОНЛАЙН - ТРЕНІНГИ З ПИТАНЬ ПТАХІВНИЦТВА

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації (далі - департамент) доводить до Вашого відома, що протягом березня-травня 2021 року ГС «Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України» за підтримки Агентства СІЛА з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International, планується проведення онлайн - тренінгів для мешканців сільської місцевості, працівників птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці.

08:08 10.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь