Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

МИ – УКРАЇНЦІ!

Дата: 13.10.2017 07:55
Кількість переглядів: 824

Виховувати любов до рідного краю, пишатися тим, що ми  українці – ось чому навчають своїх діточок вихователі ДНЗ №15 «Малюк» с. Зоря.  

Ось і сьогодні ми зібралися для того, щоб привітати зі святом хлопчиків і провести конкурсну програму для майбутніх захисників України. Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Рідну неньку-Україну захищають наші українські військові, яким ми дуже вдячні.

 У садочку стало доброю традицією святкувати день захисника України.   Хлопчики   разом із дівчатками змагалися у спритності.

Вихованці переглянули відеотеку на військову тематику та обговорили її, вихователь провела  бесіду на тему: «Мужні й надійні захисники України».  Окрім того, діти намалювали малюнки до Дня захисника України та зробили виставку дитячих робіт.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь