Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Тиждень толерантності

Дата: 14.11.2017 08:34
Кількість переглядів: 854

16 листопада весь світ святкує Міжнародний день толерантності, який було проголошено 20 років тому на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО.
Цього дня за традицією у різних країнах світу проводяться акції, спрямовані проти різноманітних форм дискримінації та проявів нетерпимості.
«Толерантність – це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями», – стверджував Генеральний секретар ООН (1997-2006 рр.), лауреат Нобелівської премії миру, дипломат із Гани Кофі Аннан. На індивідуальному рівні – це здатність без агресії сприймати думки, погляди та ідеї, які не збігаються з твоїми. Терпимість до чужого тобі способу життя, релігійної, національної й культурної належності, мови, звичаїв, цінностей, почуттів, фізичного і психічного стану, зовнішнього вигляду є головною умовою стабільності й миру в такому різноманітному сучасному світі. Бути толерантним означає сприймати всіх людей такими, як вони є.
З розвитком суспільства до людей прийшло розуміння, що Земля не є надто великою, вона – наш спільний дім, всі люди в якому – сусіди. А для того, щоб людство успішно розвивалося, треба знаходити спільну мову.
У безмежному морі різноманітних культур, релігій, думок, ідей, що належать людям різних країн на планеті, на допомогу має прийти «рятувальне коло» толерантності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь