A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Прес-конференція від учнів опорної школи: "Що ми чекаємо від Іллінівської громади?"

Дата: 12.12.2017 09:11
Кількість переглядів: 1021

Сьомого грудня, а саме в День самоврядування, в затишній залі Молодіжного ценру "Простір без обмежень" пройшла цікава та дуже плідна прес-конференція, на якій були присутні заступник голови Іллінівської сільської ради Стужук Юліана Олегівна, начальник відділу освіти Іллінівської сільської ради Сидорчук Надія Василівна та заступник директора Іллінівської спеціалізованої школи Кушнір Алла Анатоліївна. 
Прес-конференція була присвячена майбутньому Іллінівської громади та опорної школи. Юні журналісти школи, учні сьомих класів Тяпкіна Надія, Торопенко Софія, Захарченко Максим, Васильєва Дар’я та Машир Єлизавета підготували цікаві запитання дорослим про зміни сільської інфраструктури, про нові дороги, про успіхи молодої Іллінівської громади та про плани на майбутнє. На це питання дуже чесно, цікаво та доступно відповіла Стужук Ю.О. Затамувавши подих, діти слухали про новий сільський парк відпочинку, що розкинеться неподалеку від школи, про сучасне освітлення, нову амбулаторію та про плани розвитку на перші три роки. Юлія Олегівна підкреслила, що головна мета сільського самоврядування – це забепечення безперебійного, якісного функціонування всіх закладів Іллінівської громади  (освітніх, охорони здоров"я та закладів культури), а також створення найкращих умов для Іллінівської опорної школи, яка вже зараз змінилася до навпізнанності: технічно оснащена краще європейських шкіл, після ремонту зовнішнє та внутрішнє оздоблення перевершило всі очікування. 
Сидорчук Н.В. розповіда про зміни в освітньому процесі, про переваги 12-річного навчання та як воно наблизить кожну дитину до європійського рівня освіти. Адже навчання в школі ІІІ ступеню розраховано на вже сформовану духовно та фізично молоду людину, яка спроможна вибирати свій життєвий шлях самостійно та нарівних конкурувати з європейцями в здобуття якісної освіти. . 
Кушнір А.А. розповіла про вчителя оновленої школи, професіонала, людину, що цінує кожну дитину та спроможний так побудувати освітній процес, щоб кожна дитина розкрила свої таланти та можливості. 
Прес-конференція пройшла в атмосфері повного взаєморозуміння, довіри та віри в краще майбутнє нашого села, нашої країни. Адже надія живе, поки є довіра. Рефреном прозвучали слова ведучої: «Ви — майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками повинні підносити її культуру, своїми досягненнями славити її і крокувати до Європи». 
Торопенко С., Тяпкіна Н., Захарченко М., Васильєва Д., Машир Є.- юні журналісти Іллінівської школи.

Матеріал взяти із сторінки Іллінівської опорної школи у мережі фейсбукФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь