A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ВІДКРИТТЯ КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ

Дата: 19.03.2018 09:22
Кількість переглядів: 741

Іллінівська сільська рада (ОТГ) повідомляє, що Норвезька рада у справах біженців в Україні запрошує Вас на консультацію програми підтримки індивідуальних сільськогосподарських виробників , яка буде проведена 21 березня   2018 року за адресою с. Іллінівска вул. Героїв праці, 4, у приміщенні сільського будинку культури об 11 годині.

Норвезька рада у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії починає програму підтримки індивідуальних сільськогосподарських виробників в Луганській і Донецькій областях (Біловодський, Новопсковський, Троїцький, Попаснянський, Бахмутський, Костянтинівський райони - територія, підконтрольна Уряду України) з метою підвищення рівня продовольчої безпеки та життєзабезпечення для внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення, яке постраждало в результаті конфлікту.

Мета даного проекту - оновити або відновити продуктивність малого сільського господарства, відновити стабільне життєзабезпечення, поліпшити доступ до сільськогосподарських ринків, надати знання про найбільш продуктивних і ефективних стратегіях ведення сільського господарства. В рамках даної програми Норвезька рада у справах біженців на конкурсній основі, виходячи з якості поданих проектів та відповідно до критеріїв уразливості, відбере одержувачів грошових грантів в сумі до 26000 грн для відновлення або розвитку особистого сільського господарства. При цьому таке господарство повинно бути основним джерелом доходу для сім'ї здобувача (виробництво сільськогосподарської продукції для власного вживання та подальшої реалізації надлишків на ринках району). Участь у цій програмі можуть взяти такі категорії громадян:

- Внутрішньо переміщені особи, які постійно проживають в даному районі, а також

-Місцеві жителі даного району, які позбулися роботи безпосередньо в зв'язку з конфліктом. У ВИПАДКУ:

- сукупний офіційний (зарплата, пенсія, соціальні виплати і т.д.) і неофіційний (орендна плата, продаж сільськогосподарської продукції, будь-які грошові перекази тощо) дохід на одного члена сім'ї не перевищує тисяча сімсот сімдесят сім грн; і

- за останні 12 місяців домогосподарства не отримували гуманітарну допомогу на суму понад 18000 грн від будь-яких інших організацій для виробництва сільськогосподарської продукції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь