Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Володимир Маринич привітав з 90-ти річчям Ганну Кантур, одну з найстаріших мешканок нашої громади

Дата: 02.03.2018 10:39
Кількість переглядів: 859

 У нашій громаді, є добра традиція - вітати і приділяти увагу довгожителям, адже їм довелося жити у важкий час, пройти чимало життєвих випробувань: страшний голод, перенести позбавлення і тяготи військових років, відновлювати країну після розрухи.

Одна з найстаріших мешканок нашої громади і району, почесну Мати-героїня Ганна Яківна Кантур, яка 28 лютого відзначила своє 90-річчя, у середу приймала гостей!

Привітати довгожительку зі знаменною датою приїхав голова Іллінівської громади Володимир Маринич.

Гостей зустрічала сама ювілярка - вона світилася привітністю і гостинністю, і, незважаючи на поважний вік, гарно трималася. Як і всі покоління людей,що народилися у довоєнний час, Ганна Яківна прожила насичене життя.
Родом вона з села Яблунівка Костянтинівського району Донецької області, де і проживає нині. Все життя пропрацювала на благо рідного села!

Ювілярці численні гості привезли поздоровлення і подарунки, а так же побажали здоров'я, бадьорості духу та душевного спокою.

І нехай волосся вже срібляться від сивини, Ганна Яківна все ще бадьора і сповнена сил. А улюблені діти, внуки і правнуки оберігають її своєю турботою і любов'ю і сподіваються, що ще багато років глава великої і дружної родини буде разом з ними, тому що 90 років - ще не межа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь