A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

 Тільки оперативні та злагоджені дії працівників МНС, керівників Іллінівської об'єднаної територіальної громади та жителів села допомогли врятувати населений пункт від повного знищення.

Дата: 23.08.2017 10:41
Кількість переглядів: 849

 Тільки оперативні та злагоджені дії працівників МНС, керівників Іллінівської об'єднаної територіальної громади та жителів села допомогли врятувати населений пункт від повного знищення. В один із серпневих днів на мобільний телефон голови  ОТГ Володимира Маринича надійшов дзвінок з Русин-Яру. Схвильовані громадяни повідомили про те, що недалеко від села почалася пожежа і швидко поширюється вогонь, а це загрожує майну і життю людей, та й всьому населеному пункту в цілому.

Володимир Олександрович терміново зв'язався із працівниками Костянтинівського відділення МНС, змалювавши ситуацію, а потім, не зволікаючи, виїхав до місця стихійного лиха.
Положення складалося вкрай складне. Незважаючи на всі зусилля пожежників, у них швидко закінчувалася вода в машинах, і її запаси потрібно було постійно поповнювати з водойми і централізованої системи.
Виникали паузи, в ході яких вогонь знову набирав силу. Для того, щоб не дати йому розгулятися, жителі, керівники громади своїми силами намагалися знизити напір стихії. У хід йшло все: відра, лійки, каністри, бадді, всі існуючі запаси води.

Разом з усіма з гасінні пожежі брав участь і Володимир Маринич. Він носив воду і заливав язики полум'я нарівні з селянами, і, робив це доти, допоки небезпека не минула.
Безумовно, без втрат не обійшлося: згоріло три будинки, що належать дачникам, проте якби не самовіддані спільні дії працівників МНС, керівництва Іліновское громади, жителів Русин-Яру, то все могло завершитися більш сумно.
- Звичайно, я радий, що ми відстояли село від вогняної стихії, - прокоментував екстремальну ситуацію, описану вище, Володимир Олександрович, - але з того, що сталося потрібно робити відповідні висновки.

Необхідно посилити протипожежну роботу на підприємствах, установах, організаціях, серед населення; закупити необхідний інвентар, підготувати ємності для запасів води. Можливо, розглянемо питання і створення на території ОТГ і власної мобільної

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь