A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Рання профорієнтація. А ти вже пройшов тест?

Дата: 25.10.2017 10:53
Кількість переглядів: 860

Рання профорієнтація учнівської молоді - гарна європейська практика, яка впроваджується в Україні зусиллями Мiнмолодьспорту, Програми розвитку ООН за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.

Уже понад 20 тисяч юних українців пройшли безкоштовний профорієнтаційний онлайн тест на порталі http://mycareer.org.ua/.

У Європі за таке тестування доведеться заплатити від 15 євро, а для українських старшокласників та абітурієнтів воно безкоштовне.

То ж це чудова можливість виявити власні схильності та здібності до різних видів діяльності. Тестування допомагає краще зрозуміти себе та вибрати напрямок освіти і майбутню професійну діяльність.

ПРОПОНУЄМО ПРОЙТИ БЕЗПЛАТНЕ КОМПЛЕКСНЕ ТЕСТУВАННЯ, ЯКЕ ДОПОМОЖЕ ТОБІ ВИЯВИТИ ВЛАСНІ СХИЛЬНОСТІ ТА ЗДІБНОСТІ ДО РІЗНИХ ВИДІВ ДІЯЛЬНОСТІ.

Мета тесту – допомогти тобі краще зрозуміти себе та вибрати напрямок освіти і майбутню професійну діяльність.

Тест розраховано на старшокласників, випускників шкіл, середніх спеціальних навчальних закладів та абітурієнтів віком від 14 до 25 років.

Ти можеш пройти повне тестування онлайн і в результаті отримаєш індивідуальний комплексний звіт. Тестування складається з п’яти частин та займає 2 – 2.5 години. Рекомендуємо пройти тестування без перерв та відповідати на питання максимально чесно й щиро.

Пам’ятай: тестування – це лише інструмент, що має на меті допомогти тобі краще розібратись у собі, тому його результат варто сприймати лише як рекомендацію, адже рішення про вибір напряму навчання та щодо майбутньої кар’єри є комплексним і зробити його, цілком покладаючись на результати тесту, неможливо.

Для проходження тестування необхідно зареєструватись тут.

Після проходження тесту, рекомендується записатися на особисту консультацію до професійного консультанта для кращого розуміння результатів тесту та отримання професійної рекомендації щодо вибору подальшого напрямку навчання. Консультація надається безкоштовно. Контакти професійних консультантів можна знайти тут.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь