A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

На теренах Іллінівської об’єднаної територіальної громади проходив Обласний турнір з футболу серед команд 2007 року народження та молодше!

Дата: 11.09.2017 11:08
Кількість переглядів: 850

9 вересня на спортивному майданчику Іллінівки свято спорту, спритності і здоров’я, присвячене Дню фізичної культури та спорту України зібрало у дружню спортивну сім’ю всіх прихильників спорту  та футбольні команди з різних міст Донеччини.

У змаганнях взяли участь команди міст Добропілля, Мирнограду, Костянтинівки, Костянтинівського району, Дружківки, Білецького та Білокузьмінівки.

Головним суддею дитячих змагань був суддя ІІ категорії Кіріка Сергій Григорович. 

Свято відкрили урочистим внесенням та підняттям Прапору України. Після виконання Державного Гімну  учасників та вболівальників привітали Голова Костянтинівської райдержадміністрації Виниченко Наталя Михайлівна, заступник голови Іллінівської об’єднаної територіальної громади Стужук Юліана Олегівна, директор ДЮСШ «Колос» Жарков Ігор Володимирович.  Вони побажали спортсменам оптимізму, гарного настрою та успіхів у боротьбі за звання найсильнішої футбольної команди. Загальна зарядка, яку провела вчитель фізичної культури Іллінівської спеціалізованої школи Толкачева Надія Олександрівна, надала наснаги кожному учаснику турніру. Також в програмі відкриття був показовий виступ військово-патріотичного клубу «Сармат».

В чесній боротьбі визначилися переможці та призери турніру. Переможцем змагань стала команда м.Мирноград. Друге місце зайняла команда ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району, третє  місце – команда м.Добропілля. Всім переможцям та учасникам вручили кубки, медалі, дипломи та пам'ятні призи. Крім того відзначили кращих гравців за номінаціями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь