A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

 Завдяки роботі Володимира Маринича життя громади стає краще

Дата: 26.12.2017 11:54
Кількість переглядів: 902

Рік роботи на посаді голови Іллінівської ОТГ проминув і під Новий Рік підбиваємо підсумки. Хоча планів було набагато більше, але як  завжди не вистачає часу у добі всі їх втілити у життя. На 2018 рік плани не менш грандіозні та амбіційні. Хоча люди говорять, що на протязі 20 років у Костянтинівському районі не велось одночасно стільки будівництв,як при Мариничі. Так рахує навіть казначейство,  яке  контролює всі фінансові потоки Іллінівської громади. Це свідчить  про високу планку, яку задав Володимир Олександрович , і якої притримується його команда.

Звісно, що осягнути всі населені пункти за 1 рік не реально, і інфографка це показує. Але вода камінь точить! Каденція продовжується, Маринич окреслив плани на розробив стратегію розвитку громади на роки вперед. І у цьому головна  і правильна інвестиція мешканців була - довіритись Володимиру Олександровичу, віддавши свій голос минулоріч на виборах у громаду «За нього».  Маючи підтримку громади – гори звернемо. Хоча, Іллінівська громада – бідна, підкреслює Маринич, - це не заважає її працьовитості та завзятості.

Оновлена опорна школа із добудовою, нові стадіони, термомодернізовані дитячі навчальні заклади, капітальні дороги, новий клуб та молодіжний центр, Центр безпеки громадян, спортивні майданчики з тренажерним обладнанням, освітлення вулиць, водогони, дитячі майданчики,новий формат фестивалю «Смолянський куліш», ініціація проекту ендопротезування , придбання  квартири для дитини-сироти, нові проектно-кошторисні документації, оновлена амбулаторія, нові твердопаливні котельні,  співпраця із грантодавцями, донорами та інвесторами, а також інші поточні ремонти та проекти, які вже закінчились чи зараз  у стадії реалізації, та інші добрі справи Володимира Олександровича у цьому році. Але це не весь перелік справ, хоча уважні читачі слідкували у попередніх статтях над чим працює Маринич.

Окреслення планів на розвиток громади у наступних роках: створення 3-х парків, будівництво амбулаторії, капітальні ремонти у ДНЗ, нова інфраструктура та створення ЦНАПу, розвиток сільського туризму, особливу увагу обіцяє приділить розвитку малого та середнього бізнесу, а також розробці  генерального плану, створенню комунального підприємства та благоустрою громади.

Хоча він,як завжди дуже скромно скаже «та нема за що», але ж як мінімум на подяку він заслужив. Повірте є за що, і ще буде за що.

Адже по трошки, по частиночці,
Іллінівська громада розквітає. Донеччина оновлюється. 

 

До уваги читачів звіт про роботу голови Іллінівської ОТГ, Володимира Маринича за 2017 рік у  розрізі сільських рад та сум фінансування.

 

Іллінівка:

Капітальні ремонти – Іллінівська СШ (санація і додаткові роботи), дошкільного навчального закладу «Білосніжка» (тепломодернізація), сільський будинок культури (молодіжний центр та покрівля), капільні ремонти автодоріг по вулицях Трудовий (колишня Ударників П'ятирічки), Криничній, Донецької, Стадіонної , Агрономічної, будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42 на 22 метри, придбання квартири для сироти в будинку № 40 по вулиці Дорожньої.

Олександро-Калинове:

Встановлення дитячого спортивного майданчика на території дитячого дошкільного навчального закладу «Рушничок» села Яблунівка та термомодергізація будівлі ДНЗ, спортмайданчики з тренажерним обладнанням по вулиці Центральній № 162а в селі Яблунівка, реконструкція системи теплопостачання з улаштуванням модульної твердопаливної котельні Олександро-Калинівської СШ, будівництво Центру безпеки громадян, придбання автомобіля, меблів, освітлювальних приладів, а також пожежно-рятувального обладнання для Будинки безпеки в селі Олександро-Калинове.

Зоря:

Капітальний ремонт - будівлі (термомодернізація) і реконструкція даху ДНЗ №15 селища Зоря,  доріг і систем освітлення по вулицях Ольги Рожкової, Запорізькій, Добролюбова, Каспійської і Шолохова; реконструкція системи теплопостачання з улаштуванням модульної твердопаливної котельні в Зорянської СШ і встановлення спортмайданчики з тренажерним обладнанням по вулиці Дубрівного.

Довга Балка:

Капітальні ремонти - будівлі Степанівського НВК (термомодернізація) в селі Степанівка і будівлі амбулаторії загальної практики-сімейної медицини (санація) села Довга Балка, улаштування твердопаливної котельні та реконструкція системи теплопостачання Степанівській СШ в селі Довга Балка (у процесі), реконструкція гімнастичного комплексу у дворі Степанівській ЗОШ с пристроєм сучасного спортивного майданчика, придбанням і монтажем штучного покриття.

Полтавка:

Будівництво та обладнання водяної свердловини в 2018 році.

Катеринівка:

Капітальні ремонти доріг - вулиць Ушакова, Матросова, Ватутіна та будівлі (термомодернізація) ДНЗ в селі Катеринівка; будівництво дитячого майданчика на території Катеринівського ДНЗ та спортмайданчики з тренажерним обладнанням по вулиці Шкільній №1 в селищі Клебан-Бик.

Стара Миколаївка:

Капітальний ремонт (термомодернізація) Старомиколаївського НВК.

Тарасівка:

Будівництво  дитячого майданчика на території Тарасівського сільського будинку культури.

Фото без опису

Володимир Олександрович вірить у великий потенціал своєї громади!

Фото без опису

Відкриття Іллінівської опорної школи - однієї із кращих шкіл області та України. Почесне відкриття відбулось за участю: Віце-прем'єр-міністра України– Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України - Геннадія Зубко, головою облдержадміністрації Павлом Жебрівським, головою Іллінівської громади Володимиром Мариничем та директором Іллінівської опорної школи Світланою Бурдун.

Фото без опису

Почесне відкриття Молодіжного центру "Простір без обмежень" із Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим, головою облдержадміністрації Павлом Жебрівським та головою Іллінівської громади Володимиром Мариничем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь