A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Володимир Маринич на засіданні Наглядової Ради Програми ПРООН з розбудови та відновленні миру 

Дата: 12.02.2018 13:44
Кількість переглядів: 1077

Голова  Іллінівської громади Володимир Маринич та Юліанна Стужук, заступник голови  прийняли участь у засіданні Наглядової Ради Програми ПРООН з розбудови та відновленні миру  (UNDP Recovery and Peacebuilding Programme), у рамках якої  відбулась  зустріч з представниками ОТГ та дискусія «Децентралізація: виміри розвитку»   (Meeting with ATH and prospective hromada representatives and discussion “Decentralization throught multi-dimentional perspectives”), 7 лютого 2018 року у м.Краматорськ, офіс ПРООН.

 Серед запрошених гостей були: керівник програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні -  Беренд де Гроот, директор ПРООН в Україні, Янтомас Хімстра, координатор проектів представництва  Європейського Союзу в Україні  пані Хельга Пендер,  радниця з ґендерних питань ООН Жінки Анастасія Дівінськая, Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні  Джованна Барберіс  та майже 15 представників 9 посольств країн-донорів, представники ОДА та громад Донецької, Луганської областей.

Юліанна Стужук, заступник голови Іллінівської ОТГ, виступила спікером на цьому заході   із тематичним докладом  «Перспективе бачення розвитку громади та забезпечення сталості досягнутих успіхів» під час якого ознайомила із роботою нашої громади, досягнутих успіхів за рік роботи, а також окреслила напрямки співпраці з європейською спільнотою. Юліанна зауважила на вже завершених успішних, сумісних проектах із ПРООН та виказала подяку присутнім за допомогу у розвитку донеччини.

Під час зустрічі Володимир Олександрович Маринич  познайомився із Вадимом Гаєвим, головою селищної Новопсковської ОТГ (Луганська область), які є першою об"єднанною територіальною громадою України.  Доречі, він також був спікером по тематиці «Децентралізація як драйвер зрушень. Досвід позитивних змін першої в Україні ОТГ».  

Вадим Вікторович Гаєв резюмував, що Іллінівська громада йому імпонує і він бачить у ній великий потенціал вже за результатами першого року роботи. Керманичі громад домовились, що корисно буде відвідати громади – побратими але вже навесні. Головною метою буде обмін досвідом втілення проектів та напрямки стратегій розвитку громади, евалюація вже прийнятих рішень та кращі практики місцевих ініціатив. Володимир Маринич подякував спільноті за підтримку децентралізації та впровадження проектів згідно глобальних цілей сталого розвитку та конкретних завдань. Також Володимир Олександрович заявив про наміри подальшої плідної співпраці між нашою громадою та європейськими країнами, проектами, донорами та інвесторами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь