A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Володимир Маринич на засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка (м.Київ, 24.10.2017 року)

Дата: 27.10.2017 13:49
Кількість переглядів: 866

Голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич у рамках робочої поїздки до Києва, взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Під час зустрічі, яка проходить за участю керівників обласних та районних органів виконавчої влади, міських голів та очільників об’єднаних територіальних громад розглядаються питання децентралізації, реформ у країні, розвитку бізнесу та залучення інвестицій, стану доріг тощо.

Президент закликав пришвидшити впровадження медичної реформи в сільській місцевості, доручив керівникам ОДА у співпраці з Мінрегіонбудом швидко визначити схему розміщення та плани розташування сільських амбулаторій з урахуванням навантаження на лікаря та доступності для пацієнтів. «Міністерство охорони здоров’я вже розробляє стандартні вимоги до обладнання та набору медикаментів. Впевнений, що Уряд в найкоротші терміни прийме державні програми, яка врахують всі нюанси розвитку сільської медицини на підставі нового закону», - зазначив Президент.

Петро Порошенко наголосив на важливості дбати про примноження можливостей для розвитку бізнесу в Україні, залучення інвестиції, а також спільну стратегію влади, бізнесу, центральних виконавчих органів та місцевого самоврядування.

Петро Порошенко також наголосив, що децентралізація в Україні подолала скептичні настрої на місцях і довела свою ефективність для розвитку місцевих громад.

«Із реформ, безумовно, і ми тут можемо всі підтвердити, що однією з найголовніших і найрезультативніших є децентралізація. За три роки її впровадження власні доходи місцевих бюджетів зросли приблизно в два з половиною рази», - сказав Петро Порошенко.

Звернувся Президент і до політиків, які намагаються розхитати ситуацію в Україні, зауваживши, що народ їм не вірить і тому не дає цього зробити. «Країна переходить від виживання до розвитку. І ніхто і ніщо не зупинить наш впевнений рух вперед», - зазначив Петро Порошенко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь