Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Наша громада увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

Дата: 10.02.2018 15:03
Кількість переглядів: 1041

За оцінкою фінансової спроможності об’єднаних територіальних громад України слідкують прискіпливо і моніторять кожні 3 місяці не тільки групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні, а і представники міжнародних програм, донори та потенційні інвестори.

За результатами першого півріччя 2017 року наша громада посіла 93 місце в загальному рейтингу із власним доходам на 1 мешканця у 1625,7 грн/особа. Але як вже писали раніше у статті «Чим зайнятий Маринич у громаді?»,яка була опублікована у вересні, Володимир Олександрович дав амбіційне завдання підняти строку рейтингу і прикласти зусиль задля цього . І команда Маринича запустивши одночасно біля 30-ти інвестиційних проектів на території громад, безперервно над ними працюючи, навела лад у громаді таки отримала довгоочікуванний результат оголошений на II Форумі об'єднаних територіальних громад "Ініціативи, що змінюють життя", що проходив 4 грудня у Києві під головуванням Президента України, за участю Прем'єр-міністра та голови Верховної Рад України.

З гордістю тепер можемо поділитись гарною новиною: 26 заслужене місце! Із 655 ОТГ України, наша Іллінівська громада громада посіла 26-те місце, піднявшись у рейтингу та збільшивши власні доходи на 1-го мешканця до 3,362 грн/особа увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

Тільки кропітка щоденна праця голови громади, правильно обрана ним команда та тісна співпраця із ОДА, міжнародними програмами, донорами , грантодавцями ну і звісно віра у свою громаду – дає такий результат. Звісно, що на наступний рік конкуренція буде ще більшою, адже звичайній сільській громаді буде важко конкурувати із містами-громадами із мільйонним населенням. Але зараз стає зрозуміло, що ми рухаємось у правильному напрямку завдяки підтримці мешканців всієї громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь