A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Наша громада увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

Дата: 10.02.2018 15:03
Кількість переглядів: 1018

За оцінкою фінансової спроможності об’єднаних територіальних громад України слідкують прискіпливо і моніторять кожні 3 місяці не тільки групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні, а і представники міжнародних програм, донори та потенційні інвестори.

За результатами першого півріччя 2017 року наша громада посіла 93 місце в загальному рейтингу із власним доходам на 1 мешканця у 1625,7 грн/особа. Але як вже писали раніше у статті «Чим зайнятий Маринич у громаді?»,яка була опублікована у вересні, Володимир Олександрович дав амбіційне завдання підняти строку рейтингу і прикласти зусиль задля цього . І команда Маринича запустивши одночасно біля 30-ти інвестиційних проектів на території громад, безперервно над ними працюючи, навела лад у громаді таки отримала довгоочікуванний результат оголошений на II Форумі об'єднаних територіальних громад "Ініціативи, що змінюють життя", що проходив 4 грудня у Києві під головуванням Президента України, за участю Прем'єр-міністра та голови Верховної Рад України.

З гордістю тепер можемо поділитись гарною новиною: 26 заслужене місце! Із 655 ОТГ України, наша Іллінівська громада громада посіла 26-те місце, піднявшись у рейтингу та збільшивши власні доходи на 1-го мешканця до 3,362 грн/особа увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

Тільки кропітка щоденна праця голови громади, правильно обрана ним команда та тісна співпраця із ОДА, міжнародними програмами, донорами , грантодавцями ну і звісно віра у свою громаду – дає такий результат. Звісно, що на наступний рік конкуренція буде ще більшою, адже звичайній сільській громаді буде важко конкурувати із містами-громадами із мільйонним населенням. Але зараз стає зрозуміло, що ми рухаємось у правильному напрямку завдяки підтримці мешканців всієї громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь