A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

УВАГА!!! Оголошується конкурс на створення офіційної символіки (герба, прапора та гімну) Іллінівської територіальної громади

Дата: 04.04.2018 12:38
Кількість переглядів: 1632

Фото без опису

Виконавчим комітетом Іллінівської сільської ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки Іллінівської сільської територіальної громади.
Метою конкурсу є визначення найкращих науково обгрунтованих засад і варіантів художніх вирішень герба та прапора Іллінівської територіальної громади для його остаточного затвердження Іллінівською сільською радою.
Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:
1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 02.04.2018 по 27.04.2018;
2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих – з 30.04.2018 по 04.05.2018;
3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з 07.05.2018 по 21.05.2018;
4 етап – підбиття підсумків громадського голосування – 22.05.2018;
5 етап – затвердження Іллінівською сільською радою офіційної символіки територіальної громади 23.05.2018.
У конкурсі безкоштовно можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. 
Переможець у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора Іллінівської територіальної громади одержує грошову винагороду в сумі 2000 (дві тисячі) гривень. Переможець у конкурсі на кращий текст і музику гімну Іллінівської територіальної громади одержує грошову винагороду у сумі 2000 (дві тисячі) гривень.
У разі, якщо переможцями на кращий ескіз герба і прапора, текст і музику гімну є різні особи, сума винагороди ділиться навпіл. 
Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора є збереження історичної та культурної спадщини сіл та селищ Іллінівської територіальної громади, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Іллінівську територіальну громаду як культурний, історичний та мальовничий куточок Донеччини.
Ескізи герба та прапора громади повинні бути виконані на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка.
Ескіз герба повинен відображати характерні особливості громади, містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати громаду серед інших громад України.
На ескізі прапора має бути розміщений герб без щита або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.
Текст і музика гімну територіальної громади повинні відображати історичну і культурну спадщину, звичаї і традиції Іллінівської територіальної громади, прагнення його мешканців жити в незалежній Українській державі.
Детальніше про умови конкурсу - дивитися Положення про конкурс! 
Конкурсні проекти герба та прапора Іллінівської територіальної громади подаються до 27 квітня 2018 року за адресою: вул.Адміністративна42/3, с. Іллінівка, Донецька область,85143 тел../факс: (06272)-2-10-50, або e-mail 41073075@mail.gov.ua (з приміткою «на конкурс ескіз ідеї»)

Положення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь