A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук відвідав Іллінівську громаду.

Дата: 20.04.2018 09:26
Кількість переглядів: 738

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук на цьому тижні також відвідав нашу громаду. Голова громади Володимир Маринич зустрівся із ним у селі Олександро-Калинове під час відвідин сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "Універсал". Його радушно зустрічали члени кооперативу та активісти ГО Енеїда.Також Роман Ващук відвідав музей історії села "Довкілля". Йому дуже близька українська культура, бо його батьки мають українське коріння.

"За подібними кооперативами майбутнє і цей кооператив один із перших в Донецькій області. Звісно він є показовим!" - прокоментував Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук.

У СОК "Універсал" він оглянув сівалку в роботі придбану в рамках проекту ФАО за кошти Канади, долучився до сівби, поспілкувався з членами кооперативу, а також відвідав наш музей історії села "Довкілля".

 Андрій Тараман - депутат Іллінівської сільської ради та активіст ГО "Енеїда презентував пану Послу автентичний капелюх із лози, зроблений власними руками.

Нашому високому гостю дуже сподобався подарунок та наш музей, а особливо кімната " Неймовірна галявина", зроблена руками місцевих мешканців. Звісно ми зробити фото на згадку на фоні РЛП Клебан-Бика, зображеному на стінах виставкової зали музею для історії нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь