A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території Іллінівської сільської ради на 2019 рік»

Дата: 05.04.2018 07:34
Кількість переглядів: 788

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Іллінівська сільська рада Костянтинівського району Донецької області  повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території Іллінівської сільської ради на 2019 рік» та відповідний аналіз регуляторного впливу.

 Проект рішення Іллінівської сільської ради "Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території Іллінівської сільської ради на 2019 рік» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті : illinivska.gromada.org.ua та на інформаційних стендах Іллінівської сільської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі: за адресою с.Іллінівка вул.Адміністративна 42/3 Костянтинівський район, Донецька область, електронна пошта 41073075@mail.gov.ua.

 

https://gromada.org.ua/gromada/illinivska/proekt-rishennya-pro-zatverdzhennya-polozhen-ta-stavok-miscevih-podatkiv-i-zboriv-na-teritorii-illinivskoi-silskoi-radi-na-2019-rik-1523349787/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь