A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

До уваги суб’єктів господарювання АПК! Конкурс надання грантів у рамках Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

Дата: 14.05.2018 10:39
Кількість переглядів: 737

Проект «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестування у діяльність, яка спрямована на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей.

Кошти, одержані як грант за даним напрямом,  повинні використовуватися для закупівлі нового обладнання, як приклад, для впровадження нових технологій та модернізації інфраструктури післяврожайної обробки (сортування, пакування, зберігання, охолодження, тощо) і переробки (сушіння, засолювання, консервування, пастеризації, виробництво м’ясо-молочної продукції, тощо) сільськогосподарської продукції, в тому числі для забезпечення вимог міжнародних стандартів якості та її безпечності (стандарти Global GAP, HACCP, інші).

Проект «Агросільрозвиток» планує надати приблизно 7 млн. грн. через 2-3 запланованих гранти. Очікується, що сума кожного гранту буде складати 1,0-3,0 млн. гривень. Приблизна дата початку присудження грантів – 20 липня 2018 року.

Дедлайн – 6 червня 2018 року.

Проект «Агросільрозвиток» проведе 2 семінари з питань підготовки заявок з 22 до 25 травня 2018 р. у будівлі Донецької обласної державної адміністрації у м. Краматорськ та у будівлі Луганської обласної державної адміністрації у м. Сєвєродонецьк.

Більш детальна інформація за посиланням http://gurt.org.ua/news/grants/45299/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь