A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Громада стежить за новими технологіями

Дата: 04.06.2018 13:53
Кількість переглядів: 912

Завдяки ініціативи голови Іллінівської ОТГ Маринича Володимира Олександровича  було організовано поїздка школярів на фестиваль «RoboСхід», для більш ніж 60-ти дітей.
Учні Іллінівської громади на вихідних відвідали регіональний фестиваль, який проходив в м.Краматорськ, де команди школярів з різних міст Донецької області демонстрували свої досягнення у робототехніці.
Діти із захопленням спостерігали за локаціями по робофутболу, кегельрінгу, слалому, робосумо. Вони взяли участь в майстер-класах з конструювання і програмування роботів, а також ознайомилися з презентацією харківської студії «Винахідник» та команд учасниць, кафедри комп'ютерних інформаційних технологій і кафедри електромеханічних систем автоматизації ДДМА.

«Я дуже радий, що роботехника набирає обертів в нашій області і незабаром сучасні підприємства, з командами розробників, які будуть випускати нову продукцію - приречені на успіх і через час підкорять весь світ. Така собі донецька кремнієва долина сьогодні була на локаціях «ROBOСХІД» і ми змогли зарядитися мотивацією щодо якнайшвидшого пошуку тренера - фахівця для організації роботи робототехніки у молодіжному центрі. Сподіваюся, в наступному році представники нашої, Іллінівської громади зможуть на гідному рівні представити своїх роботів на цьому фестивалі »- прокоментував Володимир Маринич.
Нагадаємо, що Іллінівська ОТГ запрошує в свою дружну команду молодих, ініціативних ІТ- фахівців для ведення гуртку робототехніки. Головними посадовими обов'язками фахівця будуть - навчання учнів базовому технічному моделюванню; роботі з наборами Lego WeDo 2.0 і Lego Mindstorms; формування в учнів інженерного мислення; розвиток технічної творчості; ну і звичайно ж підготовка учасників до змагань з робототехніки.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь