A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Вчора голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич провів інформаційну зустріч у с. Стара Миколаївка

Дата: 15.06.2018 14:16
Кількість переглядів: 901

В рамках офіційного візиту, вчора голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич провів інформаційну зустріч у с. Стара Миколаївка. Серед присутніх було 29 осіб, які відкрито спілкувались із очільником громади та у ході обговорення наголошували на питання, що турбують місцевих.

Увагу голови громади звернули на низку запитань, зокрема – питання аварійних дерев та стовпів, про відсутність водопостачання по вулиці Подольській (с. Калиново). Серед оголошених питань також були: ямковий ремонт доріг та покращення автобусного сполучення із містом , а також щодо заходи із очищення узбіч  автомобільних доріг,що спричиняють аварійні ситуації. За результатами зустрічей Володимир Олександрович, надав доручення направити листи і звернення до відповідних балансоутримувачів та прийняти до увагу зауваження та пропозиції мешканців. Також дав завдання оперативно відрегувати на питання, які належать компетенції громади.

Володимир Маринич звернув увагу мешканців села на майбутні плани розвитку громад, а також повідомив результати напрацювань проектів сільської ради.

Під час обговорення ситуації, яка склалася у громаді 25 травня,  Володимир Маринич зазначив, що «Тільки згуртована робота та взаємодопомога під час ліквідації та проведення заходів із евакуації населення вдвлось заобігти людських втрат. Дякую присутнім за  оперативну реакцію та готовність прийти на допомогу односельчанам у важку хвилину.»

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь