Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

У нашій громаді вміють не тільки плідно працювати, а й повноцінно відпочивати

Дата: 23.06.2018 11:03
Кількість переглядів: 802


На поточному тижні на території Іллінівської ОТГ відбудуться декілька фестивалів і свят. Про найбільш важливі та  яскраві із запланованих дійств, розповів голова громади Володимир Маринич:

- Вважаю, що культурна складова життя нашої громади не менш важлива, ніж економічна, адже це спосіб об'єднати наших жителів. І подібні фестивалі, тим більше, ініційовані самими меканцями, - це відмінний привід зустрітися, цікаво і з користю провести час у колі друзів, сусідів, односельців і показати всій громаді, як вони вміють працювати і відпочивати. Адже підготовка включає в себе не тільки репетиції, але і працю по прибиранню локацій для місця проведення свят. Наприклад, в селі Яблунівка місцеві активісти регулярно проводять суботники та вже по-традиції прибирають центральну площу населеного пункту перед фестивалем. До речі, саме завдяки цій згуртованій роботі в селі відродилася давно забута його частина, яка за багато попередніх роки невикористання просто заросла травою.

 
А тепер анонсуємо та ознайомимо читачів із найбільш цікавими заходами, які плануються в громаді в найближчі дні.
Вся наша громада та особисто Іллінівський голова  ОТГ Володимир Олександрович Маринич, запрошують всіх бажаючих, відвідати святковий концерт, який відбудеться 27 червня о 17:00 в селі Романівка. Тут очікуються виступи кращих танцювальних і вокальних колективів громади, а також солістів Старомиколаївського СБК. Пригощати гостей будуть смачним кулішем. Обіцяють ще й насичену розважальну програму.
На наступний день, 28 червня,у громаді намічені ще два масштабних заходи. Це фестиваль естрадної пісні «Яблунівський передзвін», присвячений Дню Конституції України, який відбудеться на центральній площі в селі Яблунівка. Початок о 17:00.
У програмі - виступи народних колективів та солістів, частування галушками та узваром, дитячі розваги, і, звичайно, діскотанці під відкритим небом, а також ще багато чого цікавого.
В цей же день, 28 червня, в селі Ново-Полтавка ДЮСШ «Колос» Іллінівської громади за підтримки керівництва ОТГ проводить «Молодіжний FEST». Початок о 15:00, а триватиме захід до 23:00. В програмі свята: змагання з міні-футболу та сеанс одночасної гри в шахи, а також дитячі розваги. Увечері ж планується розважальна програма і вперше на території всієї громади буде проводитися пінна вечірка!
- Сподіваюся, - ділиться своїми роздумами Володимир Олександрович Маринич, - що свята на території громади не тільки підвищать її імідж, а й стануть однією з помітних віх в історії її становлення і розвитку.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь