Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Іллінівська ОТГ долучилась до проекту ЮНІСЕФ

Дата: 25.07.2018 09:07
Кількість переглядів: 1147


 Голова громади Володимир Маринич ініціював участь ОТГ в проекті «Громада, дружня до дітей та молоді» від ЮНІСЕФ ще у лютому місяці.
Днями  Іллінівська громада стала пілотним муніципалітетом по впровадженню всесвітньої ініціативи. Міжнародна Асоціація «євростратегії» виступила в якості єдиного партнера по втіленню проекту «Громада, дружня до дітей та молоді» від ЮНІСЕФ, Саме МА супроводжує громади в процесі становлення і для отримання високого статусу.
У приміщенні центру молодіжної культури «Простір без обмежень» відбулася зустріч робочої групи з метою презентації ініціативи та розробки плану дій.

Глава ОТГ Володимир Олександрович Маринич запросив на неї начальників структурних підрозділів громади, керівників навчальних закладів та представників громадських організацій, а також кураторів проекту. Вони сіли за круглий стіл і обговорили стратегію і напрацювання для ефективних інструментів, які будуть допомагати впроваджувати механізми захисту інтересів, забезпечувати зростання добробуту, безпеку дітей та молоді, а також повагу до їхньої точки зору в  Іллінівській громаді.
Ініціатива «Громада, дружня дітей і молоді» - це глобальний рух, що об'єднує місцеві влади, громадянське суспільство і бізнес для досягнення консенсусу в ключових напрямках розвитку добробуту всіх дітей і молоді. Створена в 1996 році, як практичне втілення резолюції, прийнятої на Другій Конференції ООН по населених пунктах (Хабітат II).
Зараз ініціатива стрімко поширюється у всьому світі. Її вже підтримали в більше 3000 муніципальних округах в 38 країнах п'яти континентів планети. Зараз нею охоплено понад 30 мільйонів дітей.
Партнерами ініціативи в Україні є: Фонд ООН в області народонаселення (ЮНФПА), Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство молоді та спорту України; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад»; Громадський союз «Національна молодіжна рада України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь