Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Іллінівська ОТГ долучилась до проекту ЮНІСЕФ

Дата: 25.07.2018 09:07
Кількість переглядів: 1139


 Голова громади Володимир Маринич ініціював участь ОТГ в проекті «Громада, дружня до дітей та молоді» від ЮНІСЕФ ще у лютому місяці.
Днями  Іллінівська громада стала пілотним муніципалітетом по впровадженню всесвітньої ініціативи. Міжнародна Асоціація «євростратегії» виступила в якості єдиного партнера по втіленню проекту «Громада, дружня до дітей та молоді» від ЮНІСЕФ, Саме МА супроводжує громади в процесі становлення і для отримання високого статусу.
У приміщенні центру молодіжної культури «Простір без обмежень» відбулася зустріч робочої групи з метою презентації ініціативи та розробки плану дій.

Глава ОТГ Володимир Олександрович Маринич запросив на неї начальників структурних підрозділів громади, керівників навчальних закладів та представників громадських організацій, а також кураторів проекту. Вони сіли за круглий стіл і обговорили стратегію і напрацювання для ефективних інструментів, які будуть допомагати впроваджувати механізми захисту інтересів, забезпечувати зростання добробуту, безпеку дітей та молоді, а також повагу до їхньої точки зору в  Іллінівській громаді.
Ініціатива «Громада, дружня дітей і молоді» - це глобальний рух, що об'єднує місцеві влади, громадянське суспільство і бізнес для досягнення консенсусу в ключових напрямках розвитку добробуту всіх дітей і молоді. Створена в 1996 році, як практичне втілення резолюції, прийнятої на Другій Конференції ООН по населених пунктах (Хабітат II).
Зараз ініціатива стрімко поширюється у всьому світі. Її вже підтримали в більше 3000 муніципальних округах в 38 країнах п'яти континентів планети. Зараз нею охоплено понад 30 мільйонів дітей.
Партнерами ініціативи в Україні є: Фонд ООН в області народонаселення (ЮНФПА), Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство молоді та спорту України; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад»; Громадський союз «Національна молодіжна рада України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь