A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

У громаді планують підтримувати ініціативних громадян

Дата: 31.07.2018 07:58
Кількість переглядів: 1004


Іллінівська об'єднана територіальна громада на чолі з Володимиром Олександровичем Маринич тісно і плідно співпрацює з Донецьким центром розвитку місцевого самоврядування (директор Артем Вівдіч), створеним за сприяння Програми «U-LEAD з Європою».
 
Свідчення цього - реалізація ряду ініціатив, спрямованих на розробку стратегії розвитку ОТГ. Так, не так давно Володимир Маринич виступив з ініціативою розробки місцевої програми міні-грантів для ініціативних груп населення.
Для цього необхідно підготувати спеціальний бюджет участі з експертним супроводом Донецького ЦРМС. Дане фінансування буде включено, як повноцінна і органічна частина, до Програми економічного і соціального розвитку Іллінівської ОТГ.
Причому відкладати цю ініціативу в довгий ящик в громаді не збираються. Відповідне рішення готується на найближчу сесію Іллінівської ОТГ. Зокрема, в нього буде входити  положення про місцеві ініціативи.
У правильності цього кроку переконався під час виїзної консультації радник з питань місцевих фінансів Донецького центру розвитку місцевого самоврядування Сергій  Івахнін.
Під час зустрічі з представниками Іллінівської ОТГ він зазначив, що тема бюджету участі вельми актуальна для громади, а центр забезпечить експертний супровід реалізації даної ініціативи. Наразі розробляється механізм її адміністрування.
- Ми дуже цінуємо місцеві ініціативи, - розмірковує вголос Володимир Олександрович Маринич. - і в міру можливості, хочемо по-максимуму втілювати їх в життя. А скоро найбільш активних громадян будемо підтримувати матеріально. Чим більше у нас з'явиться активістів, тим інтенсивніше розвиватиметься ОТГ в цілому.
Фото без опису 

Голова Іллінівської ОТГ Володимир Олександрович МАРИНИЧ впевнений, що місцева програма міні-грантів для ініціативних груп населення принесе велику користь всій громаді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь