Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

У «Білосніжки» з'явився оберіг

Дата: 13.08.2018 13:58
Кількість переглядів: 1149


Важливим для кожного керівника є вміння бачити нове, цікаве і відразу ж втілювати його в життя. Так, з ініціативи голови Іллінівської об'єднаної територіальної громади Володимира Олександровича Маринича в дитячому дошкільному закладі «Білосніжка» села Іллінівки нещодавно з'явився мурал із зображенням казкової принцеси. Його вже навіть можна назвати новим логотипом дитячого садка, оскільки це і є втілена на стіні Білосніжка.
ДНЗ і так завжди було для багатьох прикладом для наслідування. Він і до недавнього часу виглядав яскравим, барвистим і казковим. А зараз, з появою ОТГ, дитячий садочок став ще краще і засяяв новими фарбами.
 
Найголовніше, що це відчувають самі вихованці. Вони із захопленням розповіли кореспонденту нашого видання, що у них тепер є справжнісінька Білосніжка. Рішення про новий мурал очільником громади було прийнято після того, як завершилися ремонтно-будівельні роботи з термомодернізації (утеплення) фасаду і всієї будівлі ДНЗ та термосанації його даху. Володимир Олександрович вважав за доцільне прикрасити малюнком основний вхід в будівлю, щоб додати індивідуальності установі.
Однак на цьому голова громади зупинятися не збирається. На наступний рік у«Білосніжці» плануються внутрішні роботи. В процесі розробки також знаходиться і проект з благоустрою території дошкільного закладу з розміщенням дитячого майданчика і спорудженням нового паркану.
ДНЗ села Іллінівки, на жаль, нині єдиний працюючий дитячий сад на території цієї сільської ради. Ще дві установи, які існували ще 20 років тому, зберегти не вдалося. Тому «Білосніжку» в громаді будуть берегти, як зіницю ока. Тим більше, що кількість дітей в саду росте з кожним роком. Зараз ведуться переговори про створення в установі першої інклюзивної групи, а з 1 жовтня в ньому відкривається «Ресурсно-інклюзивний центр», який буде працювати відразу на дві громади, Іллінівську ОТГ та Шахівську ОТГ, на паритетних умовах.
 
- Дуже приємно бачити посмішки наших дошкільнят. Вони у захваті від появи казкового персонажа на стіні їх улюбленого садка. Тим більше, що зовсім поруч знаходиться чудова опорна школа, оновлена і барвисто-райдужна. Такою ж , як і вона, ми хочемо бачити і нашу «Білосніжку», - поділився своїми думками та сподіваннями Володимир Олександрович Маринич.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь