A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

У Іллінівській ромаді відкрився Агентський пункт Пенсійного фонду України

Дата: 11.09.2018 08:12
Кількість переглядів: 652


Ця подія відбулася минулої п'ятниці, 7 вересня в с. Зоря. Офіційна назва представництва звучить наступним чином «Агентський пункт по обслуговування громадян Пенсійного фонду України». Розташований він в адміністративній будівлі селища Зоря.
Сам факт появи представництва став подією великого значення. Щоб побачити його на власні очі, на захід зібралися учні школи, представники громадськості, жителі населеного пункту. Багато з них одягли вишиванки.
У церемонії відкриття взяли участь голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталя Рад  і начальник об'єднаного Костянтинівсько-Дружківського управління ПФУ в Донецькій області Віталій Довгальов.
- Значення цієї події не можливо переоцінити, - сказав Володимир Олександрович, - Оскільки селище знаходиться не так далеко від лінії розмежування, транспортне пасажирське сполучення з Костянтинівкою вельми складне. Тепер же свої питання, пов'язані з пенсійним забезпеченням, зможуть оперативно вирішити не тільки жителі Зорі, а й Романівки, Старої Миколаївки, Александрополя, Тарасівки та Нової Полтавки.
- Мене переповнюють емоції, - поділилася своїми враженнями Наталія Сергіївна. - Ми довго обмірковували рішення відкриття агентських пунктів на місцях і все ж прийшли до висновку, що реалізація даного проекту вкрай необхідна. Зараз в пенсійному законодавстві чимало нововведень, складних питань. І їх треба пояснювати не тільки людям, що знаходяться на заслуженому відпочинку, але і працюючим громадянам, молоді та навіть дітям. Буквально сьогодні, 7 вересня, ми також відкрили агентські пункти в Торському та Новодмитрівці Костянтинівського району, в Костянтинівському виконкомі міськради. До речі, в Зорі це вже 30-й за рахунком подібний підрозділ в Донецькій області.
- Відкриття пункту дозволить не тільки розвантажити працівників нашого головного офісу, - зазначив у своєму виступі Віталій Юрійович. - а й допоможе якісно і оперативно обслужити громадян на місцях.
Староста Зорі Тетяна Полякова подякувала почесним гостям, завдяки підтримці яких стало можливим стало реалізувати даний проект і побажала, щоб його втілення допомогло полегшити життя селян.
Маринич, Рад і Довгальов перерізали стрічку для символічного відкриття пункту. Потім всі бажаючі змогли ознайомитися з його роботою.
Відремонтоване приміщення оснащене новими меблями та оргтехнікою. Все це придбано за кошти Іллінівської громади. Цікаво, що один ноутбук призначений для роботи співробітника ПФУ, а на другий можуть використовувати відвідувачі, щоб отримати в режимі онлайн будь-яку інформацію з пенсійних питань. Пункт буде приймати відвідувачів один раз в місяць, проте, при необхідності, цей графік можуть змінити в сторону збільшення. І діяти він буде до прийому останнього клієнта.
До речі, відразу ж на перший прийом, який провела головний спеціаліст відділення обслуговування громадян № 1 Дарина Куріцин, прийшла відзначила нещодавно 70-річний ювілей Галина Іванівна Подя. Одним словом, агентський пункт ПФУ в Зорі відразу ж включився в роботу ...
Агентський пункт ПФУ по обслуговуванню населення в Зорі відкрито!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь