A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

27 вересня відбудеться четверта національна аграрна конференція “Мільйон із гектара”

Дата: 14.09.2018 13:53
Кількість переглядів: 765

Львів, Дніпро, Запоріжжя передають естафету проведення національної конференції «Мільйон із гектара» Кропивницькому. Невипадково датою проведення було обрано 27 вересня, бо саме в цей час буде проходити масштабна агропромислова виставка  «AgroExpo».

Організатори конференції, проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», вирішили провести другу конференцію у 2018 році, враховуючи велику зацікавленість агровиробників у даному проекті. У рамках конференції «Мільйон із гектара» завжди розглядається велика кількість напрямків ведення агробізнесу на не великих площах. З одного боку це цікавить тих, у кого є обмежений доступ до земельних ресурсів, з іншого боку великі аграрні компанії все частіше звертають увагу у бік диверсифікації виробництва.

Подія у Кропивницькому не буде винятком, й до уваги фермерів буде представлений широкий спектр тем ефективного виробництва на невеликих площах.

До основних тем конференції можна віднести: розведення равликів, аквакультура, вирощування нішових ягід та нішових зернобобових культур. Також будуть представлені економічні переваги при вирощуванні грибів, лікарських трав, розведенню кроликів, кіз та свійської птиці. Увага також буде приділена професійному бджільництву, вирощуванню гарбуза, часнику та квітів. Традиційно будуть розкриті питання зеленого туризму та органічного агровиробництва.

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнером конференції традиційно виступить Європейський банк реконструкції та розвитку ЄБРР та Продовольча та сільськогосподарська організація ООН.

Організатор пропонує зацікавленим компаніям максимально прийнятний реєстраційний внесок за участь у події з насиченою діловою програмою, яка включає здебільшого технологічні та ринкові презентації від лідерів відповідних галузей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь