A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Громада прийняла участь у ІІІ екологічному Форумі «Екологія промислового регіону».

Дата: 14.09.2018 18:48
Кількість переглядів: 675

14 вересня в Краматорську в Саду Бернацького відбувся ІІІ екологічний Форум «Екологія промислового регіону». Його організатором та ініціатором стала Донецька облдержадміністрація. Участь у заході взяли перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський, директор департаменту екології та природних ресурсів Сергій Натрус,народні депутати України , голови міст та районів та представники екологічних організацій.

Іллінівська громада гідно представила себе та запропонувала до огляду банери із візуалізацією запланованих заходи щодо поводження із ТВП, сортування сміття, розробки схеми санітарної очистки громади, еко-туризму та створення трьох парків на території ОТГ. Також на локації була орендована сувенірна продукція громади, магніти, прапорці, значки, рюкзаки, чашки, футболки. Презентаційні стенди нашої громади збирали коло себе найбільшу кількість відвідувачів форуму, які багато запитували про громаду, її проекти, зауважували що є прихильниками Іллінівської громади та читають про неї у пресі. На екологічній виставці були представники всіх міст, районів та громад нашої області, підприємств, громадських організацій та окремо локації Департаменту екології але трьох-метрові квіти соняха, які прикрашали вхід виставкого місця Іллінівської громади не залишили байдужими відвідувачів форуму і збирали натовп прихильників.

Екологічна сфера – це галузь в нашій області, яка вимагає постійного удосконалення. Донецька область доопрацьовує свою Стратегію регіонального розвитку, яка визначить хід подальших дій. Збройний конфлікт на території області вимушує приділяти все більше уваги екологічній ситуації.

«Сьогодні ми мали можливість візуалізувати свої напрацювання та зауважити на нагальних потребах громади, ділиться Володимир Маринич, голова Іллінівської громади. Цей форум є своєрічним майданчиком, та слугугує поштовхом до спільних дій задля покращення екологічної ситуації не тільки окремо взітих територій, а і всієї Донецької області.»

Учасники Форуму мали можливість оглянути екологічні виставки техніки, новітніх технологій, екологічних послуг. Зокрема, можна було побачити, як працюють екологічні лабораторії департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

На заході були створені окремі секції за тематичними напрямками – «Атмосферне повітря та моніторинг», «Поводження з відходами», «Водні ресурси», «Природно-заповідний фонд, екологічне виховання та екотуризм». Кожне місто та район демонстрували свої досягнення в заходах щодо збереження водних, земельних, природних ресурсів та атмосферного повітря.


Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь