A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Іллінівка помпезно відмітила своє свято!

Дата: 06.10.2018 10:22
Кількість переглядів: 1047

Восени, коли закінчується пора збору врожаю, мешканці сільських населених пунктів святкують День села. У п’ятницю, 5 жовтня відбулось головне і довгоочікуване свято Іллінівки! Відкрили його програмою для найменших мешканців.  З 11-ї години діточок в приміщенні молодіжного центру розважали ростові ляльки- аніматори із «Мульті-пульті» та івент-агенства  «Клубника». Вони організували  для малечі шоу мильних бульбашок.

А вже на головній сцені о 17-й годині розпочалась офіційна частина свята.

Цьогоріч свято проводилось за патронатом голови Іллінівської громади – Володимира Маринича і вразило місцевих своїм розмахом. На головній сцені Іллінівки виступали місцеві та запрошені колективи. Дарував свої пісні  переможець п’ятого сезону «Х-фактор» Дмитро Бабак. Організатори кажуть, що він з величезним задоволенням погодився виступити на  Дні села, адже є великим другом нашої, Іллінівської громади. Та запального ритму вечора додала Верочка Сердючка (театр пародій),  разом із якою танцювали всі.

Цілий вечір із сцени лунали привітання та було підготовлено чимало сюрпризів для гостей свята, в тому числі, смаколики із польової кухні, фотозони , які вражали своїми розмірами та флеш-моб «небесні ліхтарики». На святі також був присутній мобільний центр профорієнтації  Костянтинівського міського центру зайнятості. У ньому жителі Іллінівки ознайомились з сільськогосподарськими професіями, професійними навчальними закладами сільськогосподарського направлення, дізналися про наявні вакансії та можливість започаткування власної справи.
Молодші учасники свята із задоволенням прийняли участь в запропонованому для них майстер-класі і добавили до райдужної атмосфери свята ще більше сонячних променів, адже виготовлені ними соняшники добавили яскравих фарб і нагадали всім присутнім про гарний, зібраний у цьому році врожай соняшникового насіння - стратегічного ресурсу держави. На площі поблизу сцени розмітились галасливі атракціони, батути та гостинні господині, які частували усіх охочих різноманітними смаколиками та запашними напоями.

Усе було продумано і зроблено для зручності гостей, щоб вони мали змогу підкріпити тіло і звеселити душу чудовими виступами як місцевих аматорів танцю та співу, так і запрошених артистів та зірок шоу-бізнесу.

Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь