A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Добровольці-вогнеборці отримали комплекти спеціального одягу від Республіки Польща

Дата: 22.11.2018 21:37
Кількість переглядів: 746

 

17 комплектів спецодягу на суму більш ніж 400 тис.гривень отримала команда Добровольців-вогнеборців від Республіки Польща у рамках програми "Польська допомога". Урочисте вручення відбулося на базі Центру безпеки громадян в с.Олександро-Калиново.

Вручали подарунки: колишній заступник керівника Державної пожежної охорони Республіки Польща генерал Марек Ковальські та радник Посольства Республіки Польща в Україні Іоанна Юревич, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління Ірина Подашевська та в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Павло Челпих.

 "Одним з пріоритетних завдань при створенні Іллінівської ОТГ було формування команди Добровольців-вогнеборців, - розповів сільський голова Маринич Володимир Олександрович -На цей момент команда набрана з відповідальних, вольових і фізично підготовлених чоловіків. Протягом 2х місяців члени команди проходили навчання у рамках проекту " Підтримка новостворених об’єднаних територіальних громад  Донецької області у сфері пожежної безпеки» у межах програми «Польська допомога». Це люди, які готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя. Відтепер вони братимуть активну участь у забезпеченні безпеки своєї громади. І сьогодні вони отримують не лише свідоцтва про завершення навчання, а й комплекти спецодягу. Сучасне обмундирування буде надійним захистом  для добровольців, а також сприятиме якісному та ефективному виконанню завдань з гасіння пожеж та надання допомоги населенню.»


            Від імені всієї Іллінівської ОТГ Маринич Володимир Олександрович подякував Посольству Республіки Польща за надану матеріальну та методичну підтримку такого важливого напрямку для нашої громади, як Добровольці-вогнеборці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь