A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Перше засідання Ради регіонального розвитку

Дата: 03.01.2019 12:49
Кількість переглядів: 823

28 грудня в Іллінівці пройшло перше засідання Ради регіонального розвитку при виконавчому комітеті Іллінівської сільської ради під головуванням сільського голови Володимира Маринича. У заході взяли участь депутати сільської ради, старости сіл, керівники підрозділів сільської ради, представники громадськості та бізнесу. 

29 листопада в Краматорську пройшло засідання Ради регіонального розвитку Донецької області. Голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць визначив чіткі завдання для керівників міст, районів і ОТГ на найближчі 3 роки - це розробка планів перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, які включать найважливіші проекти з розвитку місцевої інфраструктури: в першу чергу, створення або розвиток соціальних об'єктів і відкриття нових підприємств з додатковими робочими місцями.

На початку засідання Володимир Маринич зазаначив, що сьогоднішнє засідання - це майданчик для підведення підсумків та визначення амбітних планів на наступні три роки.

            Володимир Олександрович закликав присутніх використовувати усі можливі формати обговорення перспективного плану ОТГ. Наше завдання – зробити процес прозорим та ефективним, залучити до нього максимальну кількість мешканців громади, зробити їх активними учасниками та партнерами позитивних перетворень.

            Перспективний план розвитку Іллінівської ОТГ буде обговорюватись протягом січня 2019 року на різних майданчиках, з метою залучення широкого кола громадськості та презентований на наступному засіданні Ради регіонального розвитку при виконавчому комітеті Іллінівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь