A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

За інформацією представництва Європейського Союзу в Україні у 2019 році планується проведення «Дні кар’єри ЄС», які є частиною проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні».

Дата: 14.02.2019 15:05
Кількість переглядів: 722

За інформацією представництва Європейського Союзу в Україні у  2019 році планується проведення «Дні кар’єри ЄС», які є частиною проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні».

Основна мета заходів - допомога студентам та випускникам підвищити свої навички та знання. Заходи акцентують увагу на ролі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та висвітлюють програми ЄС, направлені на розвиток нових бізнес-можливостей для українських та європейських компаній, що сприятиме створенню нових робочих місць та можливостей для працевлаштування громадян України.

Представництво ЄС запрошує для співпраці громадські організації та інформаційні центри ЄС, на базі вищих навчальних закладів.

Очікування від потенційних партнерів у проведені «Дні кар’єри ЄС» є такими:

- Мають у наявності необхідні приміщення та обладнання для проведення заходу;

- Можуть залучити щонайменше 400 учасників;
- Можуть залучити місцеву владу, зацікавлені сторони та компанії;

- Спроможні забезпечити висвітлення заходів у ЗМІ, забезпечити участь засобів масової інформації (телебачення, радіо, онлайн ресурсів); провести прес-брифінги та висвітлення в соціальних мережах.

У 2019 році «Дні кар’єри ЄС» відбуватимуться у 15 провідних вищих навчальних закладах різних міст України та будуть активно залучати всі зацікавлені сторони, зокрема, місцеві органи влади, представників регіональних торгово-промислових палат, а також місцеві компанії.

Цього року програма кожного заходу включатиме:

Панельну дискусію «Професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?» 2-3 тренінги на теми побудови кар’єри (написання резюме та мотиваційного листа, самопрезентації, співбесіди, запуск власного бізнесу, запуск нових компаній).
Ярмарок вакансій, де місцеві фірми зможуть взяти на роботу молодих фахівців.

Університети, ВНЗ та організації громадського суспільства, які зацікавлені в організації заходів та інші структури, які мають намір долучитися, можуть звертатися до Відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні (контактна особа пані Вікторія Давидова, viktoria.davydova@eeas.europa.eu) або до проекту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» безпосередньо (контактна особа Ірина Диба, i.dyba@euroguiz.org.ua, 098 5422 863).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь