A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України

Дата: 23.08.2019 12:30
Кількість переглядів: 608

Сьогодні в Іллінівській громаді відбулись урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України. З цієї нагоди на площі біля Центру молодіжної культури села Іллінівка відбулось урочисте внесення та встановлення Державного прапора України. Вихованці зразкового танцювального колективу «Маргаритки» під Державний Гімн України урочисто внесли Державний стяг.
Гостей з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України щиросердечно привітали секретар Іллінівської сільської ради Троян Валентина Михайлівна та перший заступник сільського голови Лебедева Наталія Володимирівна.
"Нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради свого краю, заради майбутнього наших дітей, нашої України. Щиро бажаємо, щоб мир і спокій на нашій землі настав якомога швидше, щоб українські воїни повернулися в свої родини живими і неушкодженими. Зичимо українським родинам міцного здоров’я і добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і завтрашньому дні, достатку і нових звершень! Любіть Україну! Пишайтесь її символами! Шануйте наших Героїв! Вивчайте історію! Будьте гордими, що Ви українці!"Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь