A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Гранти на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств

Дата: 20.09.2019 08:20
Кількість переглядів: 644

Програма Організації Об’єднаних Націй із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу запрошує місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на  підконтрольних Уряду України територіях Луганської та Донецької області, та в районах Запорізької та Донецької областей уздовж узбережжя Азовського моря, взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств. Дедлайн - 1 жовтня 2019 року.

Грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах: 1) виготовлення кераміки; 2) текстильна промисловість; 3) індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку); 4) виробництво харчових продуктів; 5) зернові та олійні культури; 6) молочні продукти та яловичина; 7) домашня птиця та яйця. Додатково можуть бути підтримані грантові заявки, які мають відповідний зв’язок з пріоритетними секторами.

Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро в гривневому еквіваленті.

Гранти надаються виключно повнолітнім, дієздатним та правоздатним громадянам України, що постійно проживають на цільових територіях. Не можуть одночасно претендувати на отримання гранту особи, які перебувають між собою у родинних зв’язках (наприклад, учасником конкурсу є одночасно чоловік та дружина, або батько й донька/син). У такому разі грант може бути надано лише одному члену родини. Грантоотримувачі будуть зобов’язані впровадити свої бізнес-плани протягом 60 днів після отримання коштів.

Для участі в конкурсі бажаючі повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її ВИКЛЮЧНО через он-лайн систему прийому заявок за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua. Заявка заповнюється і подається українською або російською мовами.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 1 жовтня 2019 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Адміністративну та організаційну підтримку грантового конкурсу забезпечує Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК».

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок запрошуємо звертатися до Творчого центру ТЦК електронною поштою info@ccc.kiev.ua, або за телефоном 0 (800) 406 411. Узагальнені відповіді на всі отримані запитання будуть оприлюднені на сайті www.ccc-tck.org.ua, на окремому сайті грантової програми http://my-ccc.org/ та на сторінці програми в соціальній мережі Facebook www.facebook.com/ccc.creative.centre .

Більш детальна інформація про конкурс та його вимоги, рекомендації з підготовки бізнес-планів та інструкція з подачі он-лайн заявки розміщені в Посібнику з підготовки та подання заявок на участь у конкурсі.

 Додатково, в кожній цільовій області будуть проведені інформаційні заходи щодо роз’яснення умов конкурсу (графік інформаційних заходів буде розміщений на вищенаведених інформаційних ресурсах).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь