A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Відкриття нового спортивного залу з греко-римської боротьби

Дата: 14.01.2020 22:22
Кількість переглядів: 604

            14 січня відбулося урочисте відкриття нового спортивного залу при Іллінівському опорному закладі загальної середньої освіти з поглибленим вивченням іноземних мов.

            В оновленому залі майбутніх чемпіонів чекають 2 роздягальні, в кожній санвузол та душова кабіна, новітні спортивні мати для боротьби, мешок та інше спортивне обладнання. Приміщення спортивного залу переважно буде використовуватися для занять вихованців відділення з греко-римської боротьби, що з поточного року працюватиме в дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» Іллінівської ОТГ. Очікується, що секцію відвідуватимуть близько 50 хлопців.

          На урочистій церемонії відкриття учнів та вчителів привітали почесні гості: голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов, відповідальний секретар Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро Подопригора, фахівець Відділення НОК України в Донецькій області Карина Ваноян, начальник відділу освіти Іллінівської сільської ради Надія Сидорчук, начальник сектору культури, молоді, спорту і туризму Іллінівської сільської ради Володимир Землянко, директор ДЮСШ «Колос» Іллінівської ОТГ Дмитро Архіпов та директор Іллінівського ОЗЗСО Світлана Бурдун. Вони побажали дітям регулярно займатися фізичною культурою та спортом, аби бути здоровими, сильними та досягати всіх поставлених цілей.

        Учениці Іллінівського ОЗЗСО подарували всім присутнім яскравий номер з черліденгу. Також свою майстерність продемонстрували борці греко-римського стилю з Костянтинівки , вихованці майстера спорту з греко-римської борьби Дениса Вепренцова, , а всім, хто зацікавився цим видом спортом, роздали флаєри із запрошенням до секції в новий спортивний зал.

        Від Відділення НОК України в Донецькій області Іллінівський опорний заклад загальної середньої освіти отримав олімпійський прапор та комплект літератури олімпійської тематики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь