A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

01 грудня 2020 року відбулась Перша сесія Іллінівської сільської ради VIII скликання

Дата: 01.12.2020 15:41
Кількість переглядів: 471

Удруге обраний на посаду Іллінівського сільського голови Володимир Маринич, після оголошення під час  першої сесії офіційних результатів виборчих перегонів, отримав посвідчення сільського голови та склав присягу. Він закликав депутатський корпус працювати впродовж наступних п’яти років плідно та винятково в інтересах громади.

  • Перш за все, сердечно дякую всім, виборцям, які виявили мені високу довіру і обрали сільським головою, - сказав під час сесії Володимир Маринич. - Я глибоко вдячний жителям Іллінівської громади, які продемонстрували  високу громадянську свідомість, небайдужість до долі громади і прийшли на вибори. Я висловлюю подяку членам виборчих комісій, які провели  вибори на засадах демократії та неухильного дотримання прав людини.

На виборах наш народ  висловив свою волю жити у заможній, демократичній та процвітаючий громаді. Громада для народу це принцип моєї програми на майбутні 5 років.

Я звертаюсь до  мешканців всіх наших сіл: Тарасівки, Яблуновки, території Сільгосптехнікума, Берестка, Іллінівки, Катеринівки, Клебан Бика, Плещіївки, Романівки, Олександро-Калинове, Степанівки, Довгої Балки, Розкішного, Зорі, Нової Полтавки,  Старої Миколаївки,  Гнатівки,  Калинова, Полтавки, Русин Яра, Попів Яра, Олександропілля, Новооленівки, Водяне Друге, Березівки, Зеленого Поля.

 Для мене не має кращого з вас. Бо ми єдині. Всі ми – це Іллінівська сільська об’єднана територіальна громада. І моя головна задача, як сільського голови,  полягає в тому, щоб забезпечити  соціальний захист та стабільність, створити умови для культурного розвитку і достойного життя на рідній землі.

Одна із головних задач на наступні п'ять років – це підтримка соціально незахищених верств населення. Попередні 4 роки ми виплачували мешканцям матеріальну допомогу на лікування. Ми продовжимо дію цієї програми, розширимо  її напрямки та збільшимо загальну суму виплат.

Ще одна головна задача- це забезпечення  якісних медичних послуг в селах. Для цього я планую  збільшити розмір інвестицій в інфраструктуру медзакладів, закупити необхідне й сучасне медобладнання,  та розробити програму  заохочення лікарів та молодшого медичного персоналу.

Шановні новообрані депутати! Незалежно від партійної приналежності і політичних поглядів у нас сьогодні один спільний інтерес – процвітаюча громада!

 Сьогодні всі  ви прийняли Присягу і зобов’язались служити народу.   Я пропоную всім: Працюйте  не заради інтересів політичних партій, а заради інтересів громади. Повага  до інших, плідна праця, конструктивний діалог – все це є запорукою успішного майбутнього Іллінівської громади.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь