A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ПОСИЛЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 16.12.2020 14:46
Кількість переглядів: 470

images.jpg

ПОСИЛЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ   ЗАХОДІВ

На виконання Постанови Верховної ради України від 17 листопада 2020 року № 1004-ІХ «Про своєчасне інформування громадян у разі поширення протиепідемічних заходів з метою належної підготовки до такого посилення», у межах компетенції, повідомляємо.

Постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Постанова) на всій території України  продовжено карантин до 28  лютого 2021року з додатковими обмежувальними заходами, а також запроваджено локдаун (з 00 годин 00 хвилин 8січня 2021 року до 00 годин 00 хвилин 25 січня 2021 року). Ця постанова набрала чинності з 12 грудня 2020 року, крім пункту 43 щодо втрати чинності деякими нормативними актами, який набере чинності з 19 грудня 2020 року .

Згідно з пунктом 3 Постанови додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів передбачених пунктом 2. в період з 00.00 8 січня 2021 року по 00.00 25 січня 2021 на території України забороняється: робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів, а також ТРЦ (дозволяється торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією). На період дії посиленого  карантина забороняється відвідування закладів торгівлі непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів.

Також рекомендовано суб’єктам господарювання на період дії карантину внести (у разі потреби) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9-й, 10-й годині чи більш пізній час. Зокрема, встановити початок роботи о 10-й годині або більш пізнього часу протягом двох годин громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

Крім того, Кабінет Міністрів України затвердив «Перелік основних видів економічної діяльності, стосовно яких здійснюються обмежувальні протиепідемічні заходи, пов’язані із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та дає право на отримання допомоги. Перелік наведено у додатках до Постанови.

Просимо проінформувати суб’єктів господарювання усіх форм власності щодо дії вище визначеної постанови.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь