A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ПРО ІНФОРМУВАННЯ СУБ`ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Дата: 05.02.2021 12:48
Кількість переглядів: 426

Доводимо до відома, що на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ проспект Броварський, 15) 24 - 26 березня 2021 року відбудеться 26-а Міжнародна туристична виставка - UITT - «Україна - подорожі та туризм», організатором якої є виставкова компанія «Прем’єр Експо» (Україна) та ІТЕ Group Рlc. (Великобританія).

Цього року в UITT планується участь понад 200 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв близько 20 країн світу.

UITT є найбільшою туристичною подією сезону весна-літо в Україні, і є ефективним інструментом популяризації України як туристичного напрямку в цілому, та її окремих регіонів на національному та міжнародному рівнях.

Україна багата не тільки природними ресурсами, але й неповторимим місцевим колоритом, особливою атмосферою гостинності та локальною кухнею. З метою більш масштабної та ефективної популяризації гостинної України як привабливого туристичного напрямку цього року на виставці UITT пропонується розширити експозицію України та об’єднати стенди міст та регіонів України в єдину експозицію UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS (Дні гостинності України).

Більш детальну інформацію можливо отримати за телефоном: (044)496-86-45 - Стадник Наталія Михайлівна.

У разі зацікавленості, інформацію щодо участі направити департаменту економіки облдержадміністрації на електронну пошту 00283@dn.gov.ua до 08 лютого 2021 року.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь