Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Протягом лютого 2021 року управління Фонду в Донецькій області прийняло на оплату листки непрацездатності на суму 84,5 млн грн

Дата: 23.03.2021 09:20
Кількість переглядів: 1088

До управління Фонду в Донецькій області упродовж лютого страхувальниками було надано заяви-розрахунки для оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності, включаючи COVID-19, самоізоляцію та догляд за хворим, на загальну суму 84,5 млн грн, що на 20,1 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Кількість днів тимчасової непрацездатності за цей період склала 224,4 тис. проти 181,5 тис. днів у 2020 році.

Зростання сум і кількості листків непрацездатності пов’язана із розповсюдженням коронавірусної хвороби та спостерігається ще з кінця минулого року.

Середньоденний розмір допомоги зріс на 6,2 % та складає 376,7 грн. Збільшення даного показника відбувається за рахунок зростання мінімальної заробітної плати та відповідно розміру середньої заробітної плати.

Нагадуємо, що середньоденна заробітна плата для розрахунку допомоги по тимчасовій непрацездатності обчислюється на підставі Порядку обчислення середньоденної заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 № 1266.

Додатково повідомляємо, що всі заяви-розрахунки оплачуються виключно в порядку черговості подання їх страхувальниками до відділень Фонду, тож дата фінансування заяв Фондом залежить від дати подання заяви-розрахунку страхувальником.

Дізнатися про стан фінансування заяв-розрахунків застраховані особи можуть у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників, де щоденно оновлюється інформація.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь