A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ООН запрошує підприємців взяти участь у «Схід-Експо 2021»

Дата: 09.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 1052

ПРООН, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021». Проведення заходу попередньо заплановано на 28-29 вересня 2021 року у Києві, залежно від епідеміологічної ситуації у країні. Виставка пройде в самому серці міста – «Палаці Спорту» на Спортивній Площі, 1. Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, уряду Данії та Посольства США в Україні.

Передісторія

У 2017-2019 роках, «Схід-Експо» проходив у Каматорську, Сєвєродонецьку, Києві (двічі) та Львові. У 2020 році з огляду на карантинні обмеження у країні захід проходив онлайн у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Загалом виставки відвідали понад 10000 людей, а 260 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили ділові контакти з новими партнерами.

Центральною подією «Схід-Експо 2021» стане виставка-презентація підприємств зі сходу та півдня України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів, країн ЄС та світу, і встановлення нових ділових відносин.

«Схід-Експо 2021» реалізується у партнерстві з Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Мета заходу

«Схід-Експо 2021» проводитиметься задля розширення ринків збуту, встановлення нових ділових зв'язків та отримання конкурентних переваг учасниками події. Усі зацікавлені сторони зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу. Цей захід для тих, хто прагне та готовий вивести свою компанію на новий рівень.

Біля 100 компаній презентують свою продукцію на виставкових стендах, у тому числі товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірну продукцію, IT-розробки, інженерне обладнання, 3D-принтери тощо.

Ярмарок

У межах «Схід-Експо 2021» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Ярмарок рекламуватиметься окремо задля залучення до заходу якомога більшої кількості киян та гостей міста. Передбачена й онлайн-трансляція на сторінці ПРООН у Facebook, YouTube та на сайті заходу.

Онлайн-виставка

У розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо» та на сайті «Дія.Бізнес» розміщені профілі майже 150 підприємств. У кожному профілі міститься коротка текстова інформація про компанію, фотоматеріали та відео-презентація підприємства. Також на зазначених сайтах протягом двох днів буде вестись відео-трансляція офлайн-виставки.

Панельні дискусії

Керівництво областей, лідери громад та місцеві підприємці обговорюватимуть економічне відновлення та інвестиційні можливості регіону.

Умови участі

Участь у «Схід-Експо 2021» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу.

Формати участі

1. Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (2х2/2х3 метри), надає інформацію для каталогу та сайту виставки, бере участь у B2B-перемовинах;

2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та приймає участь у B2B-перемовинах;

3. Підприємство лише бере участь у B2B-перемовинах;

4. Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки;

5. Підприємство бере участь в онлайн-виставці на сайті (окремо, або в комбінації з іншими форматами участі).

Карантинні заходи

З метою захисту здоров’я учасників та відвідувачів, організаторами будуть вжиті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії коронавірусу COVID-19 під час проведення виставки, в тому числі:

- безконтактний температурний скринінг усім учасникам та відвідувачам;

- наявність індивідуального захисту (маски, рукавички) та забезпечення антисептиками учасників та відвідувачів;

- забезпечення одночасного перебування учасників та відвідувачів заходу з розрахунку не більше однієї особи на 5м2 приміщення та налагодження відстані між встановленими виставковими модулями – не менше 1,5 метри;

- дезінфекція поверхонь, громадських та службових зон протягом часу проведення виставки.

У разі посилення карантинних заходів з боку уряду, організатори зберігають за собою право перенести виставку на інші дати.

Контактні особи для підприємств

· Олексій Махніборода, координатор напряму на півночі Донецької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 450 8732, oleksii.makhniboroda@undp.org

· Євген Бурлака, координатор напряму на півдні Донецької області та Запорізької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 353 0975, yevhen.burlaka@undp.org

· Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 66 766 9585, volodymyr.ishchenko@undp.org

Для довідки

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Для запитів ЗМІ:

Максим Кицюк, спеціаліст із комунікацій, maksym.kytsiuk@undp.org, +380635761839


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь