A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 17.11.2021 14:41
Кількість переглядів: 640

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення   документа державного планування місцевого рівня

та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: Програма економічного і соціального розвитку Іллінівської сільської територіальної громади  на 2022 рік (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа місцевого планування: Іллінівська сільська рада.

Передбачена процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО), громадське обговорення Програми та звіту СЕО розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 17 листопада 2021 року та триватиме до 16 грудня 2021 року включно. Громадські слухання не передбачені у зв’язку з проведенням карантинних заходів.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»,                     громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Програми  та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Усі зауваження і пропозиції до Програми та звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із  особистим  підписом.  Юридичні  особи  подають  пропозиції  із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи, анонімні пропозиції не розглядаються.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє, у порядку визначеному законодавством.

Ознайомитися з Програмою та звітом про стратегічну екологічну оцінку, екологічною інформацією можна у секторі економічного розвитку, торгівлі та інвестицій  Іллінівської сільської ради (щоденно, крім суботи та неділі, з 8 по 16 год, перерва з 12 по 12.30 год) або на офіційному веб-сайті Іллінівської сільської територіальної громади за посиланням https://illinivska-gromada.gov.ua/more_news/   

Зауваження і пропозиції до Програми, та звіту СЕО подаються до сектору економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Іллінівської сільської ради за адресою: вул. Адміністративна, буд. 42/3, с. Іллінівка, Краматорський район, Донецька область, 85143 aбо на електронну адресу: 41073075@mail.gov.ua

Відповідальна особа: головний спеціаліст сектору економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Черкасова Олена Олегівна

контактні дані: тел. (06272)6-21-73

Е-mail: econ.dep@ukr.net  

Необхідності у проведенні транскордонних консультацій щодо проєкту Програми– немає.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті.

Звіт

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь