A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Конкурс міні-грантів за підтримки Коаліції допомоги Німеччини(Aktion Deutschland Hilft) для розширення економічних можливостей на сході України

Дата: 16.12.2021 21:19
Кількість переглядів: 937

У середу, 15грудня 2021 року, БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИ ФОНД «ХЕЛП УКРАЇНА» розпочинає конкурс міні-грантів в рамках проєкту «Розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення в Україні. Невідкладна допомога вразливим ВПО та при інших соціальних випадках» 2021-2022 років, в рамках якого передбачено щонайменше 30 грантів на обладнання середньою вартістю 3000,00 євро.

 

В рамках конкурсу передбачатиметься підтримка щонайменше 30 мікропідприємств (існуючі підприємства та стартапи)грантами на обладнання та матеріали середньою вартістю 3000 євро для сільськогосподарської,виробничої та сервісної діяльності. Крім того, для підтриманих бенефіціарівбудуть організованібізнес та професійні тренінги для отримання знань та навичокзадля покращення ефективності власної справи.Загальна планова вартість прямих витрат на обладнання для 30бенефіціарівстановить 90, 000,00 євро.

 

Проєкт «Розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення в Україні. Невідкладна допомога вразливим ВПО та при інших соціальних випадках» 2021-2022реалізується за фінансової підтримки Коаліції допомоги Німеччини(Aktion Deutschland Hilft)та за партнерства з німецькою організацією Help-Hilfe zur Selbsthilfeв Україні.У центрі цього проєкту є розширення економічних можливостей місцевого населенняДонецької та Луганської областей, територій що підконтрольні уряду України.

 

Про проєкт «Розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення в Україні. Невідкладна допомога вразливим ВПО та при інших соціальних випадках»

Проєкт вартістю 264,52 тисячі євро, що імплементується за підтримки німецькогоуряду БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «БЛАГОДІЙНИ ФОНД «ХЕЛП УКРАЇНА» з листопада 2021 року до вересня 2022 року. Головною метою проєкту є сприяння соціальній інтеграції вразливих категорій населення, в тому числі ВПО, в Україні через розширення економічних можливостей.

 

 

Контактаінформація для ЗМІ:

НеляСурус, представниця БФ «ХЕЛП УКРАЇНА», моб. +38099 2204040, ел. адреса: info@help-ukraine.org.ua

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь