A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Звернення депутатів Іллінівської сільської ради щодо закриття неба над Україною

Дата: 11.03.2022 13:11
Кількість переглядів: 1946

09 березня 2022 року відбулась позачергова 17 сесія Іллінівської сільської ради VIII скликання, на якій було схвалено текст Звернення депутатів Іллінівської сільської ради VIII скликання до урядів країн – членів НАТО, Президента Сполучених Штатів Америки, Президента Франції, Канцлера Німеччини, послів усіх держав світу щодо необхідності закриття неба над Україною

Урядам країн – членів НАТО
Президенту Сполучених
Штатів Америки
Президенту Франції
Канцлеру Німеччини
Послам усіх держав світу

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
Депутатів Іллінівської сільської ради VIII скликання
про закриття неба над Україною

           Ми, депутати Іллінівської сільської ради VIII скликання, звертаємось до Вас з вимогою про невідкладне закриття неба над Україною.
           24 лютого 2022 року серед ночі, коли усі громадяни України спали, ворог в особі президента Російської Федерації віддав злочинний наказ здійснити напад на суверенну українську землю.
        Вже чотирнадцяту добу, всупереч правилам ведення війни, Російська Федерація варварськи, саме з повітря, атакує цивільні об’єкти: житлові будинки, дитячі садки та школи, лікарні та пологові будинки.  Сотні мирних громадян України вже загинули.
       Тринадцять останніх днів показали, що це війна не лише проти України, а і проти демократії, свободи та гуманності у всьому світі. Кожна згаяна хвилина - це смерть наших співгромадян, жінок, дітей. Це знищені наші міста і села.
         Харків, Чернігів, Житомир, Маріуполь, Чугуїв, Ізюм, Буча, Ірпінь, Біла Церква – це неповний перелік українських міст, які ворог намагається зрівняти із землею у прямому значенні. Вогонь ведеться з неба прицільно, на ураження. Вночі, коли цивільне населення має спати.
         Це не випадкові мішені, це цілеспрямований удар саме по цивільним об’єктам. Саме з неба, для чого використовується як територія Російської Федерації, так і територія Білорусі.
        Ніч на 4 березня 2022 року показала, що навіть винищення жителів України – не єдина мета кровожерного режиму Путіна та Російської Федерації. Обстрілами Запорізької АЕС війська окупантів поставили під питання виживання всього людства і навіть життя власних громадян.
        Рішення про впровадження над Україною зони A2/AD зможе врятувати тисячі людських життів. Переконливо просимо вас підтримати нашу країну у боротьбі з російським окупантом за право мирно жити у світовій цивілізованій спільноті.


Сільський голова                                                                                                         Володимир МАРИНИЧ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь