Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Інформація щодо забезпечення газопостачання всіх споживачів

Дата: 02.06.2022 14:03
Кількість переглядів: 1746

Фото без опису

Шановні мешканці Іллінівської громади!

На сьогодні в Донецькій області склалася складна ситуація із забезпеченням газопостачання всіх споживачів. Подача природного газу до магістральних газопроводів Краматорського ЛВУМГ ТОВ «Оператор ГТС  України» (далі оператор ГТС), від яких здійснюється постачання природного газу оператору газорозподільних  мереж  (АТ «Донецькоблгаз») та споживачам Донецької області, здійснювалась через  вузол підключення, який розташовано в Луганській області. На сьогодні означений вузол знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області та під контролем окупаційних військ. Невстановленими особами здійснено втручання в технологічний процес постачання природного газу, що призвело до припинення його подачі по магістральному газопроводу до Донецької  області.

Резервний магістральний газопровід , по якому можна було забезпечити постачання природного газу споживачам Донецької області, пошкоджено в квітні цього року внаслідок активних бойових дій. За інформацією оператора ГТС можливість здійснення ремонтно-відновлюваних робіт на пошкодженій ділянці резервного газопроводу на сьогодні відсутня. Разом з тим, фахівці підприємства в будь-який час готові приступити до ремонтно-відновлювальних  робіт  та чекають відповідного дозволу від військових.

За сприятливих обставин, відновлення газопостачання може зайняти від 30 днів до декількох місяців та, насамперед, буде залежати від технічного стану магістральних та розподільних газових мереж області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь